Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας ζητά πιο έντονα αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΡ

 Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας ζητά πιο έντονα αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΡ

Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας, με μοναδικό θέμα τις πρόσφατες συλλήψεις και ποινικές διώξεις μελών του. Πρόκειται για το γνωστό θέμα της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ. Η υπόθεση δικάζεται αύριο στο αυτόφωρο με κατηγορούμενους 3 δημοτικούς συμβούλους, 1 πρόεδρο τοπικού συμβουλίου και 4 πολίτες.

Διοίκηση του Δήμου και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι επέκριναν τους εκπροσώπους του αγωγού που οδήγησαν την υπόθεση στη δικαιοσύνη. Ισχυρό είναι το επιχείρημα ότι εκεί όπου έγιναν οι συλλήψεις την Τρίτη δεν υπάρχει κανένα εργοτάξιο του αγωγού. Δεν γίνεται καμιά απολύτως εργασία.

Το δημοτικό συμβούλιο θα ανακαλέσει την απόφαση του για τα έργα Σταθάκη, θα ακολουθήσει πιο σκληρή γραμμή επανερχόμενο στο βασικό αίτημα. Την αλλαγή της όδευσης του αγωγού για την περιοχή από τον Αμυγδαλεώνα έως τα όρια του Νομού Καβάλας με το Νομό Δράμας. Ταυτόχρονα θα ενημερώσει τους πολίτες, θα τους προσκαλέσει σε μια δράση προς την κατεύθυνση άσκησης πίεσης για να δεχθούν οι εκπρόσωποι του αγωγού την αλλαγή της όδευσης.

Διαβάστε επίσης