• 18 Απριλίου 2024,

Ομόφωνες αποφάσεις στη συγκρότηση της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας

 Ομόφωνες αποφάσεις στη συγκρότηση της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το βράδυ της Δευτέρας το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νομού Καβάλας. Το διοικητικό συμβούλιο προέκυψε από τις εκλογές την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως αναμένονταν πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Θόδωρος Χατζηχρήστος. Ήταν άλλωστε ο μοναδικός που έδειξε ενδιαφέρον για τη θέση.

Ο Θόδωρος Χατζηχρήστος είναι νέος πρόεδρος στην Ομοσπονδία αλλά σε γενικές γραμμές ιδιαίτερα ενημερωμένος και έμπειρος για τα συνδικαλιστικά και άλλα θέματα των επαγγελματιών και της αγοράς. Ήταν και είναι 12 χρόνια πρόεδρος του σωματείου των Ζαχαροπλαστών ενώ συμμετείχε τα εννέα προηγούμενα χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Πρώτη φορά προχθές εξελέγη πρόεδρος. Έχει την εμπιστοσύνη όλων των υπόλοιπων μελών του διοικητικού Συμβουλίου. Για την εκλογή του και τη δουλειά που θα κάνει το νέο διοικητικό συμβούλιο είπε: «Τα προβλήματα είναι κοινά. Χωρίς οποιαδήποτε απόχρωση.

Αυτά μας ενώνουν. Όπως επίσης μας ενώνει η προσπάθεια να βρούμε λύσεις. Για τα προβλήματα θα υπάρξει συνέπεια σε όσα έγιναν ως τώρα και συνέχεια. Από την άλλη πλευρά το νέο διοικητικό συμβούλιο θα επιδιώξει να βάλει το δικό του στίγμα. Στόχο έχουμε να αναβαθμίσουμε το ρόλο της Ομοσπονδίας. Να έρθουμε πιο κοντά στα σωματεία, να τα αυξήσουμε.

Να συμπαρασταθούμε σε σωματεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα ώστε να ξαναγίνουν ενεργά. Και βέβαια η Ομοσπονδία να γίνει η Ομοσπονδία όχι μόνο επαγγελματιών της πόλης αλλά όλου του νόμου».

Διαβάστε επίσης