• 25 Απριλίου 2024,

Υπηρεσίες courier από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

 Υπηρεσίες courier από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Η διαδικασία του εκσυγχρονισμού και των αλλαγών προς το καλύτερο είναι συνεχής στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Την προηγούμενη εβδομάδα γνωστοποιήθηκε η λειτουργία υπηρεσίας curier. Η οποία γίνεται σε συνεργασία με την αποθήκη και τον ιδιώτη που την εκμεταλλεύεται. «Θέλουμε να εξυπηρετήσουμε ακόμη καλύτερα τους ήδη πελάτες μας» είπε για το βασικό στόχο της πρωτοβουλίας ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κώστας Πανταζής. Αναφέρθηκε σε σύνδεση με όλη την Ελλάδα και παράδοση δεμάτων- μικροδεμάτων κατ’ οίκον. Με μια πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση. Η υπηρεσία παρέχεται εδώ και λίγες ημέρες κι όπως είναι φυσικό θα οργανωθεί ακόμη καλύτερα ώστε να μην υπάρχουν κενά. Η ανταπόκριση των επαγγελματιών και των πολιτών υπάρχει κι είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότεροι πληροφορούνται τη νέα υπηρεσία κι έτσι την εμπιστεύονται.

Υπάρχει ήδη προβολή της με το εξής μήνυμα και ανακοίνωση: «Νέα υπηρεσία δεμάτων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας. Παραλαβή- αποθήκευση- παράδοση. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας. Από το χώρο σας, στο χώρο σας. Αποστολή δεμάτων και σε νησιά. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε μέσα σε 24ώρες για την παραλαβή και αποστολή ή παράδοση του δέματος σας σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης της Καβάλας. Σε συνεργασία με όλα τα ΚΤΕΛ της Ελλάδας. Πληροφορίες τηλέφωνα 2501- 232267 και 6947 878707».

Ο κ. Πανταζής ερωτηθείς για τα χειμερινά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, απάντησε ότι ξεκίνησαν και εκτελούνται κανονικά. Το ίδιο ισχύει και για τα μαθητικά δρομολόγια. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ συνδέει καθημερινά την Καβάλα με την Βουλγαρία και την Αλβανία. Επανασχεδιάζει τη σύνδεση με την Κωνσταντινούπολη. Πρόσφατα επαναλειτούργησε το κυλικείο του πρακτορείου στο κέντρο της πόλης. Διαθέτει πληθώρα προϊόντων σε πολύ λογικές τιμές. Σε γενικές γραμμές το Υπεραστικό ΚΤΕΛ είναι έτοιμο για την χειμερινή περίοδο. Βασικός του στόχος είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών που εμπιστεύονται τα αρκετά δρομολόγια του.

* 50% Έκπτωση σε όλους τους φοιτητές και τους σπουδαστές που μετακινούνται από και προς το προορισμό των σπουδών τους. Μάθετε περισσότερα: 2510222294 & 2510223593.

Διαβάστε επίσης