• 25 Απριλίου 2024,

Όπου ακούς πολλά διαγγέλματα και επιδόματα , δύσκολα τα πράγματα …

 Όπου ακούς πολλά διαγγέλματα και επιδόματα , δύσκολα τα πράγματα …

Τελικά ο Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός των διαγγελμάτων και των επιδομάτων.

Και  όπου ακούς πολλά διαγγέλματα και πέφτουν  πολλά επιδόματα σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Τα διαγγέλματα και τα κρατικά επιδόματα σημαίνει ότι στενεύει επικίνδυνα ο δρόμος και χρειάζεται η κρατική η παρέμβαση η οποία σχεδόν πάντα δεν αρκεί.

Δεν είναι δυνατόν να έχεις να αντιμετωπίσεις μία πυρκαγιά με 5 μέτωπα και να σου δίνουν νεροπίστολο για να την αντιμετωπίσεις.

Είναι το γνωστό  «με πορδές αυγά δεν βάφονται».

 

Με την προγραμματισμένη διακοπή νερού το πρωί του Σαββάτου  που βγήκε όμως στην πορεία  εκτός προγράμματος, αφού το νερό επανήλθε αντί για τις 3 το μεσημέρι στις 9 το βράδυ, φαίνεται ότι τελειώνει αυτή η περιπέτεια για τους κατοίκους του Παληού που είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό είχε αρκετά επεισόδια με δύσκολο φινάλε.

Ελπίζουμε ότι αυτή την φορά η βλάβη διορθώθηκε οριστικά και είμαστε έτοιμοι για να απολαύσουμε το καλοκαίρι χωρίς άλλες τέτοιες δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Φαίνεται ότι η πρώτη μάχη για τις παράλογες και εκτός πραγματικότητας  απαιτήσεις της Τουρκίας θα δοθούν στο γήπεδο του ΝΑΤΟ όπου ετοιμάζεται να προσφύγει ο Τούρκος πρόεδρος και να θέσει εκ νέου το θέμα της στρατικοποίησης των νησιών.

Όπου και να επιλέξει να παίξει ο Ερντογάν αυτό τον αγώνα θα τον χάσει.

Χωρίς καν εμείς να χρειαστεί να κατεβάσουμε ομάδα.

Εκτός και αν εκβιάζει το ΝΑΤΟ με την άρνηση του για την ένταξη τόσο της Φιλανδίας αλλά και της Σουηδίας .

Θα φανεί στο άμεσο μέλλον τι κρύβεται πίσω από αυτή την προσφυγή.

 

Όλο και περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν ότι μέχρι τέλη Ιουλίου τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα θα έχουν διπλασιαστεί και αν δεν κάνουμε κάτι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέσα στο κατακαλόκαιρο άλλο ένα κύμα της πανδημίας , το  Νο 6.

Σαν τι να κάνουμε δηλαδή ;

Δε νομίζω ότι μετά από 2,5 χρόνια που κάναμε τα πάντα να έχει να μείνει να κάνουμε κάτι άλλο.

Αυτή η έξαρση της πανδημίας οφείλεται σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς στις πολλές  νέες παραλλαγές  του ιού που δεν πιάνουν τα αντισώματα που έχουμε αναπτύξει είτε μέσω του εμβολιασμού είτε μέσω της νόσησης.

 

Οι αιτήσεις στο power pass για την επιδότηση του ρεύματος δεν γίνεται όπως θέλουμε αλλά με την σειρά και τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ μας.

Για αυτό να μπαίνετε καθημερινά στην πλατφόρμα και να παρακολουθείτε πότε θα έρθει η δική σας η σειρά.

 

Το χωριό Θεολόγος της Θάσου είναι μέσα στην λίστα με τα πιο όμορφα χωριά των Ελληνικών νησιών που πρέπει κανείς  να δει από κοντά αν βρεθεί στο νησί.

 

Παλαβιάρης και μάλιστα με βούλα ο άνδρας που ανέβηκε πάνω στην σκηνή στην διάρκεια συναυλίας της Παπαρίζου και κατέβασε το παντελόνι του.

Το περιστατικό έγινε στην Θες/νίκη.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό κουράγιο.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης