• 28 Μαρτίου 2024,

Ορατότης 0 !

 Ορατότης 0 !

Προχθές Δευτέρα μεσημέρι ένα πέπλο ομίχλης σκέπασε όλη την πόλη δημιουργώντας συνθήκες Λονδίνου.

Μόνο ο Σέρλοκ  Χολμς  έλειπε από την παρέα.

Ευτυχώς αυτό το φαινόμενο που προκάλεσε μάλιστα την μείωση της ορατότητας  διήρκησε λίγη ώρα και σχετικά γρήγορα αυτό το σύννεφο διαλύθηκε και στον ουρανό της πόλης κυριάρχησε και πάλι ο ήλιος.

Οι επιστήμονες μας λένε ότι αυτά τα φαινόμενα της ομίχλης θα πρέπει να τα συνηθίσουμε αφού από εδώ και πέρα θα είναι όλο και πιο συχνά ιδιαίτερα σε περιοχές με υψηλά ποσοστά υγρασίας όπως είναι η Καβάλα.

Δεν γνωρίζουμε αν και αυτό είναι αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής αλλά είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολεί από εδώ και μετά.

Η ομίχλη να ξέρετε είναι ένας ύπουλος αντίπαλος ο οποίος εκτός από τις μετακινήσεις μας «χτυπάει» και την ψυχολογία μας.

Η ομίχλη είναι ένα φαινόμενο που «βαραίνει» την ψυχολογία μας και μας κάνει πιο νωχελικούς και στενάχωρους.

 

Πολύ συζήτηση για το άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και πάρα το γεγονός ότι οι απόψεις διίστανται μεταξύ των μελών της αρμόδια επιτροπής βούληση της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν κανονικά και μάλλον έτσι θα γίνει.

Θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα έστω και η αναβολή μια εβδομάδας.

Το πιο πιθανό είναι να αυξηθούν τα self test για όλους τους μαθητές και από δύο την εβδομάδα να γίνουν τρία.

Όλη την εβδομάδα εμείς οι γονείς θα είμαστε μπροστά σε έναν υπολογιστή και θα τυπώνουμε covid pass.

 

O Στάθης Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με ένα απόσπασμα της κατάθεσης του στις αρχές μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι στο παρελθόν είχε επισκεφτεί και ψυχίατρο που είχε διαγνώσει παρεκκλίνουσα συμπεριφορά αλλά παρόλα αυτά δεν έκανε συνεδρίες ή αν θέλετε τις συνεδρίες τις έκανε στο διαδίκτυο αφού συνέχισε , όπως όλα δείχνουν και μετά την επίσκεψη του σε ειδικό, να ανεβάζει αυτού του είδους τα βίντεο.

Προσπάθησε να πείσει αλλά νομίζω ότι δεν τα κατάφερε ο παρουσιαστής που επιστράτευσε πλειάδα επιχειρημάτων για να μην προφυλακιστεί σε πρώτη φάση και φαίνεται ότι αυτό το κατάφερε.

Πάντως όταν αυτές οι υποθέσεις θα αρχίσουν να φτάνουν στις δικαστικές αίθουσες τα πράγματα για τον γνωστό παρουσιαστή δεν θα είναι και τόσο εύκολα.

Αν αυτός που έκανε όλα αυτά επισκέφτηκε ψυχίατρο τα θύματα του τι θα έπρεπε να κάνουν για να ξεπεράσουν το σοκ ;

 

Ο κορονοϊός αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι δεν κάνει διακρίσεις αφού χτύπησε για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες και την Μαρίνα την Πατούλη.

Μέχρι και ο κορονοϊός την ερωτεύτηκε.

 

Δεν φεύγει με τίποτα ο Βαλάντης που είναι για δεύτερη  συνεχόμενη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Βαλάντης είναι ο Τριαντάφυλλος του Survivor No4.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης