Ορφέας: Επιστροφή Κατρακυλάκη, αποκτήθηκε ο Χατζηνικολής (φωτογραφίες)  

 Ορφέας: Επιστροφή Κατρακυλάκη, αποκτήθηκε ο Χατζηνικολής (φωτογραφίες)  

Ο Στέλιος Κατρακυλάκης επέστρεψε μετά από 8 περίπου χρόνια στον πάγκο του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Η οριστική συμφωνία επετεύχθη το βράδυ της Παρασκευής.

Με τον Κατρακυλάκη στον πάγκο η ομάδα της Ελευθερούπολης, γνώρισε ανόδους από το τοπικό στη Γ` και Δ` Εθνική,  κατέκτησε κύπελλα της ΕΠΣΚ αλλά και είχε πολύ καλές παρουσίες στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορφέα:

«Νέος προπονητής ο Στέλιος Κατρακυλάκης.

Ανακοινώνουμε την πρόσληψη του Στέλιου Κατρακυλάκη στη θέση του προπονητή του συλλόγου μας. Ο Στέλιος επιστρέφει στην οικογένεια του Ορφέα αν και δεν έλειψε ποτέ. Ήταν πάντοτε μέλος μας.

Παράλληλα στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ομάδων, ο Στέλιος Κατρακυλάκης συνεχίζει το έργο του και στην Ακαδημία Ελπίδες Καβάλας στην οποία ήταν τεχνικός υπεύθυνος τα τελευταία χρόνια»


Πρώτη μεταγραφή ο Χατζηνικολής

Ο Αντώνης Χατζηνικολής είναι η πρώτη μεταγραφή του Ορφέα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας μετά από θητεία σε ομάδες Γ` Εθνικής αλλά και στον Βρασίδα που επίσης έπαιξε στη Δ` Εθνική, φορώντας τη φανέλα του, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Ορφέα το βράδυ της Παρασκευής.

Παρέμειναν  Γιαλαμής και Παπουτσής

Παράλληλα ο Ορφέας ανακοίνωσε την παραμονή του επιθετικού Δημήτρη Γιαλαμή και του μέσου  Σταυροί Παπουτσή στο ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2020-2021.

Είναι οι δυο πιο παλιοί παίκτες της ομάδας προερχόμενοι από τα σπλάχνα της.


Βρασίδας Νέας Περάμου: Αποκτήθηκαν Κυγάης & Σεμερτζίδης

Διαβάστε επίσης