• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Ορφέας- Κεραυνός Κρηνίδων 3-0: Με τη σφραγίδα του Γιαλαμή

 Ορφέας- Κεραυνός Κρηνίδων 3-0:   Με τη σφραγίδα του Γιαλαμή

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο Δημήτρης Γιαλαμής με το χατ τρικ που πέτυχε ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ορφέα, απέναντι στον Κεραυνό Κρηνίδων, όπου ντεμπουτάρησε στη θέση του προπονητή ο Στέλιος Κατρακυλάκης αλλά και στη θέση του γενικού αρχηγού(άτυπα) ο Λάκης Χατζηαποστολίδης.

Η ομάδα του Ορφέα έπαιξε για περίπου 85 λεπτά με 10 παίκτες αφού πολύ νωρίς αποβλήθηκε ο Καραβελίδης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αρχικά μάλιστα αυτό αποσυντόνισε σε μεγάλο βαθμό τους γηπεδούχους με τον Κεραυνό να είναι απειλητικός στα πρώτα 45 λεπτά. Καθοριστικό το γκολ του Γιαλαμή στο 40`. Ο Ορφέας πήγε με 1-0 στα αποδυτήρια και έπαιξε πολύ έξυπνα στην επανάληψη, με τον Ιγνατιάδη να βάζει δεύτερο αμυντικό χαφ το Χωλίδη δίπλα στο Χριστοδουλίδη και να ψάχνει την κόντρα.

Ο Κεραυνός δεν απείλησε στην επανάληψη ενώ ο Κατρακυλάκης ανέβασε στην επίθεση από την άμυνα, τον Θ. Παπαδόπουλο. Η αμυντική γραμμή όμως του Ορφέα, ήταν σχεδόν αλάνθαστη.

Ο Κεραυνός που άφησε καλές εντυπώσεις στο Α` μέρος, θέλει ενίσχυση το Γενάρη αλλά με μηδέν βαθμούς τώρα, πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια.

Η ομάδα της Ελευθερούπολης, ανεβαίνει συνέχεια, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία.

Ο Γιαλαμής, «παιδί» του Κατρακυλάκη στον Ορφέα, χτύπησε τρεις φορές. Το 1-0 με πλασέ στο 40`, το 2-0 στο 85` με φοβερό σουτ από σέντρα του Χριστοδουλίδη και το 3-0 στο 90` με κεφαλιά από σέντρα του Καρύπογλου.

Ο Ορφέας δικαίως διαμαρτύρεται για γκολ του Κονσταντίνι που δε μέτρησε στο 30` αφού περισσότερο οι αμυντικού του Κεραυνού, «τράκαραν» μεταξύ τους.  Απείλησε ακόμη στο 15` με κεφαλιά του Γιαλαμή από κόρνερ του Βερβερίδη, στο 65` με σουτ του Παντελίδη και απόκρουση του Ιωσηφίδη.

Ο Κεραυνός είχε ευκαιρίες στο 7` με κεφαλιά του Σιδηρόπουλου, στο 13` με φάουλ του Σιδηρόπουλου και δύσκολη απόκρουση του Μπάφα και στο 18` με τον Αντωνάκη. Ηταν το διάστημα όπου θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αφού ο Ορφέας φαινόταν «χαμένος» μετά την αποβολή του Καραβελίδη για περίπου 20 λεπτά.

Ο διαιτητής Τσιάρας σωστά έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Καραβελίδη στο 10` αφού ανέτρεψε τον Σιδηρόπουλο ως τελευταίος έξω από την περιοχή. Λάθος όμως ακύρωσε το γκολ του Κονσταντίνι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων. Χωρίς λάθη οι βοηθοί του Καμπερίδη, Γκιάλος.

Ορφέας: Καραβελίδης, Κεχαγιάς, Βερβερίδης, Κονσταντίνι, Φωτόπουλος, Χριστοδουλίδης, Εμινίδης 11` Μπάφας, Μαυρογιάννης 46` Χωλίδης, Παντελίδης, Γιαλαμής, Μώραλης 72` Καρύπογλου.

Κεραυνός Κρηνίδων:  Ιωσηφίδης, Σπυρίδης, Μαρκιανίδης, Θ. Παπαδόπουλος 85` Σκαμνός, Γεωργιάδης, Καπακτσόγλου, Αντωνάκης, Πανταζίδης, Σαββίδης, Σιδηρόπουλος, Γερμανίδης 62` Καγκασίδης.

Διαβάστε επίσης