Οργανώνεται το ΜΕΡΑ25 στο Νομό Καβάλας

 Οργανώνεται το ΜΕΡΑ25 στο Νομό Καβάλας

Από τον προσεχή Σεπτέμβρη το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη ΜΕΡΑ25 θα προσπαθήσει να οργανωθεί και να υπάρχει καλύτερα σε όλη την Ελλάδα. Κινούμενοι σε αυτό το πλαίσιο θα προσπαθήσουν να φτιάξουν οργάνωση του κόμματος στο Νομό Καβάλας οι υποψήφιοι βουλευτές Κώστας Νάνος και Μιχάλης Μακαρίου. Πρόθεση του ΜΕΡΑ25 είναι να ετοιμάσει πυρήνες μελών σε όλη τη χώρα, οι οποίοι θα εκπροσωπηθούν στο συνέδριο που θα οργανωθεί στην Αθήνα. Το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Το ΜΕΡΑ25 είναι γενικά ένα καινούργιο κόμμα,  το οποίο στην προεκλογική περίοδο πρόσφατα δεν είχε  οργανώσεις σε όλη τη χώρα. Αυτό το κενό καταβάλλεται προσπάθεια να καλυφθεί. Ήδη όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν μέλη του μπορούν να καταθέτουν διαδικτυακά το αίτημά τους ώστε στη συνέχεια να ενημερωθούν για τους πυρήνες που δημιουργούνται σε κάθε νομό. Την προσπάθεια στο Νομό μας φέρονται να συντονίζουν ο Κώστας Νάνος και ο Μιχάλης Μακαρίου.

Το προσεχές διάστημα θα υποστηρίξουν περαιτέρω στην τοπική κοινωνία την πρωτοβουλία προκειμένου να δημιουργηθεί συντονιστική επιτροπή, να υπάρχουν μέλη του κόμματος στο νομό. Για τη διευκόλυνση τους λέγεται ότι θα υπάρξει απόφαση για μία προσωρινή συντονιστική επιτροπή. Αυτό θα γίνει με διαδικασία ορισμού. Τα στελέχη του ΜΕΡΑ25 στην Καβάλα έχουν συχνή επικοινωνία με την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος με την οποία θα αναπτύξουν στενότερη σχέση για να προβάλλονται στην πρωτεύουσα -στο κοινοβούλιο- τοπικά προβλήματα.

 

Διαβάστε επίσης