• 19 Μαΐου 2024,

Οργάνωση του Ομίλου Γ. Εριφυλλίδη

 Οργάνωση του Ομίλου Γ. Εριφυλλίδη

Ο συμπολίτης Γιάννης Εριφυλλίδης είναι γνωστό ότι δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Λονδίνο, όπου και διαμένει. Συχνά – πυκνά βρίσκεται στην Καβάλα, την ιδιαίτερή του πατρίδα. Έχει εγκαταλείψει την κεντρική πολιτική σκηνή και «το Ποτάμι», τώρα ασχολείται με τη δημιουργία ενός Ομίλου προβληματισμού για την πόλη της Καβάλας.

Από το Σαββατοκύριακο ο Γιάννης Εριφυλλίδης είναι στην Καβάλα. Χθες το μεσημέρι συνάντησε τους δημοσιογράφους και είχε μαζί τους μια συζήτηση για να τους ευχαριστήσει που προβάλλουν τις δραστηριότητές του. Πριν από αυτή τη συνάντηση μιλήσαμε με τον Γιάννη Εριφυλλίδη, ο οποίος εξήγησε για ποιο είναι στην Καβάλα και για τη συνάντηση χθες με τους δημοσιογράφους προσπάθησε να μας πληροφορήσει αναλυτικότερα για τον Όμιλο προβληματισμού, για τον οποίο όπως είπε αναζητά το όνομα του και μία ακόμη φορά αποσυνέδεσε τον Όμιλο από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο Γιάννης Εριφυλλίδης είπε κατ΄ αρχήν τα εξής: «Είμαι εδώ και δύο μέρες στην Καβάλα. Παρακολουθώ φυσικά τα γεγονότα ανελλιπώς παρόλα που είμαι στο Λονδίνο και σήμερα έχω μία συνάντηση με τους δημοσιογράφους για να τους ευχαριστήσω για την στήριξη που μου δείχνουν για την προβολή των απόψεών μου».

ΕΡ: Το τελευταίο νέο από την πλευρά σας είναι για μία ομάδα προβληματισμού, σχετικά με την πόλη της Καβάλας;

ΑΠ: «Τα προβλήματα είναι πολλά, οπότε πρέπει να προβληματιστούμε όλοι. Είναι ένας όμιλος ο οποίος γεννιέται σιγά – σιγά. Ήδη έχω βρει αρκετούς συνεργάτες οι οποίοι θα στελεχώσουν αυτόν τον Όμιλο. Ψάχνουμε να βρούμε το όνομα. Ακόμα δεν το βρήκαμε. Πάντως είναι στα σκαριά και πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερες ανακοινώσεις».

ΕΡ: Από την πρώτη στιγμή το μυαλό πολλών πήγε κάπου αλλού, στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Κάνουν λάθος; Βιάζονται;

ΑΠ: «Βιάζονται πάρα πολύ. Δεν είναι αυτός ο στόχος του Ομίλου αυτού. Είναι μία δεξαμενή σκέψης. Η Καβάλα έχει ανάγκη από νέες ιδέες. Φυσικά κανείς δε μπορεί να πει ότι είναι καλά τα πράγματα στην πόλη μας. Θέλει πάρα πολλές βελτιώσεις η καθημερινή μας ζωή, αλλά χρειάζεται όραμα η πόλη και νέες ιδέες. Αυτό θέλει κι ο Όμιλος, αυτό το κενό να συμπληρώσει. Δεν έχει καμιά σχέση με τις δημοτικές εκλογές».

Διαβάστε επίσης