Ωριμάζει έργο στο 2ο δημοτικό σχολείο

 Ωριμάζει έργο στο 2ο δημοτικό σχολείο

Την τελευταία ημέρα του 2018 η πολεοδομία Καβάλας εξέδωσε οικοδομική άδεια για ένα ακόμη δημοτικό έργο. Πρόκειται για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου δημοτικού σχολείου. Η ηλεκτρονική οικοδομική άδεια εκδόθηκε πολύ σύντομα έστω κι αν το έργο ακόμη δεν έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Κάτι που αναμένεται από μέρα σε μέρα.

Αφού ενταχθεί το έργο, θα τεθεί σε διαδικασία ωρίμανσης με προοπτική να δημοπρατηθεί πριν από το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα έργο που αφορά σε ένα από τα μεγάλα δημοτικά σχολεία της πόλης, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αρχίσει στο τέλος του 2019. Η ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου δημοτικού σχολείου, επί της ουσίας, ομοιάζει με την ενεργειακή αναβάθμιση του 12ου δημοτικού σχολείου.

Ο Δήμος Καβάλας εξασφάλισε πίστωση 860.000 ευρώ για έργο βελτίωσης αγροτικής οδοποιΐας μέσω του προγράμματος «ΦιλόΔημος». Τον Ιανουάριο θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά των δημοτικών υπηρεσιών στους ορόφους του κτηρίου πρώην ΕΟΚ. Το βασικό έργο στο συγκεκριμένο κτήριο δε θα αργήσει να αρχίσει αφού τον Ιανουάριο θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο.

Διαβάστε επίσης