• 5 Δεκεμβρίου 2023,

AOK: Οριστικά στη Γενισέα με Άρη Πετεινού, στην Ελευθερούπολη με Αετό Βαρβάρας

 AOK: Οριστικά στη Γενισέα με Άρη Πετεινού, στην Ελευθερούπολη με Αετό Βαρβάρας

Απορρίφθηκε η έφεση που κατέθεσε ο Άρης Πετεινού κατά της αρχικής απόφασης για το ματς με την Δόξα Βώλακα, και έτσι πέρα από το χρηματικό πρόστιμο παραμένει και η ποινή των 4 αγωνιστικών που θα κληθεί να δώσει παρουσία κόσμου αλλά σ’ άλλο γήπεδο η ομάδα της Ξάνθης.

Κατόπιν τούτου η αναμέτρηση του ΑΟΚ με τον Άρη Πετεινού την Κυριακή που μας έρχεται θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Γενισέας.

Με Αετό Βαρβάρας στις 27 Σεπτεμβρίου  στο γήπεδο της  Ελευθερούπολης

Στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης είναι το πιθανότερο να μετακομίσει ο ΑΟΚ για το ματς με τον Αετό Βαρβάρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι δεν έγινε την περασμένη Κυριακή αφού ο ΑΟΚ είχε ζητήσει αναβολή στις 2 πρώτες αγωνιστικές λόγω των γνωστών… ban.

Το «Ανθή Καραγιάννη» δεν είναι έτοιμο λόγω της επανασποράς και μάλλον το Καβαλιώτικο συγκρότημα ζήτησε το Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης όχι μόνο για το παιχνίδι με τον Αετό Βαρβάρας αλλά και αυτό με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Το πρόβλημα για την Κυριακή 1 Οκτωβρίου είναι ότι ο Ορφέας έχει παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Δόξα Θεολόγου. Για την Τετάρτη με τον Αετό Βαρβάρας δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Ο ΑΟΚ θα παίξει αρκετά παιχνίδια μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αφού και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, έχει εμβόλιμη αγωνιστική όλη η κατηγορία.

Διαβάστε επίσης