• 19 Μαΐου 2024,

Ο Κασσελάκης προκαλεί ζάλη εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ

 Ο Κασσελάκης προκαλεί ζάλη εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ

Η πρωτιά του Κασσελάκη την πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ζάλισε  αρκετούς εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Τους  χαλάει το γλυκό ο Κασσελάκης αφού ξέρουν ότι είναι ικανός να βάλει σε πορεία ανόδου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να απειλήσει τον κυρίαρχο σήμερα Μητσοτάκη.

Φαίνεται ότι έχει περισσότερες ηγετικές ικανότητες από την κύρια αντίπαλο του την  Έφη την Αχτσιόγλου που μπορεί να είναι ικανή αλλά δεν μπορεί να ηγηθεί το κόμματος.

Απλά  η Έφη δεν κάνει για πρώτο βιολί.

Αν παραμείνει στο κόμμα η Αχτσιόγλου  και στο πλευρό του Κασσελάκη που σίγουρα την χρειάζεται θα μπορέσουν να οδηγήσουν το κόμμα σε νέες νίκες.

Η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της πρώτης Κυριακής ήταν ένα πρώτο δείγμα της διάθεσης  των φίλων και ψηφοφόρων για αλλαγές σοβαρές στο κόμμα και κυρίως ανανέωση.

Και βέβαια ήταν  ένα  σαφές μήνυμα  και προς την κυβέρνηση του Μητσοτάκη που δεν ξεκίνησε και τόσο καλά την νέα της θητεία αλλά και προς το ΠΑΣΟΚ που πρέπει αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανεβάσει στροφές.

 

Ο κόσμος «δεν πατάει καλά».

Ο κόσμος έχει αρχίσει και τα χάνει και τα μυαλά παίρνουν περίεργες στροφές.

Πώς να εξηγήσεις την εν ψυχρώ εκτέλεση του 38χρονου από έναν 68χρονο στον Πειραιά που δεν ήθελε να λειτουργήσει η επιχείρηση παρκινγκ του θύματος.

Μετά από πολλούς καυγάδες   ανάμεσα στους δύο άνδρες προχθές μιλήσανε τα όπλα.

Ο 68χρονος μετά από έναν ακόμα καυγά έφυγε και επέστρεψε  στο σημείο με μία καραμπίνα στα χέρια.

Σχεδόν εξ ‘ επαφής πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα και εν συνεχεία του έδωσε και την χαριστική βολή στο κεφάλι !

Μιλάμε για ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ κανονική.

Μετά την εκτέλεση πήγε στο σπίτι του ατάραχος και περίμενε την σύλληψη του με τα πόδια πάνω στο τραπέζι λες και περίμενε τους φίλους του στο καφενείο για πόκα !

Οι αστυνομικοί που τον συλλάβανε πάθανε σοκ από την αναισθησία του.

 

Στην δύση του φετινού καλοκαιριού θέλουμε να επισημάνουμε τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μετά τον Ιούνιο.

Το ένα ήταν ή αφόρητη ζέστη για συνεχόμενες ημέρες και βραδιές  τόσο μέσα στον Ιούλιο αλλά και μετά τις 15 Αυγούστου και το δεύτερο ήταν τα κουνούπια που ακόμα και σήμερα μας επιτίθενται με μανία.

Δεν υπάρχει περίπτωση κάτι έχουμε κάνει λάθος φέτος.

Μιλάμε για κουνούπια Rafale !

 

Αν μπορέσει ο Κασσελάκης ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει ενωμένο το κόμμα και κυρίως να βάλει σε τάξη τους «απείθαρχους» βουλευτές του θα δημιουργήσει πολύ σύντομα από όσο όλοι περιμένουμε πρόβλημα στον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης