• 26 Απριλίου 2024,

Ορκίστηκαν 70 νέοι εργαζόμενοι του Δήμου Παγγαίου

 Ορκίστηκαν 70 νέοι εργαζόμενοι του Δήμου Παγγαίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, στο Αμφιθέατρο ΄΄Φρίξος Παπαχρηστίδης΄΄ στην Ελευθερούπολη η τελετή ορκωμοσίας των επιτυχόντων της Προκήρυξης 3Κ/2018, για τις 8.166 μόνιμες θέσεις εργασίας σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Δήμων, παρουσία του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη, του γενικού γραμματέα του Δήμου, Γιώργου Καλλινικίδη, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων.
Πρόκειται για τους 70 επιτυχόντες που εντάχθηκαν στο δυναμικό της υπηρεσίας Καθαριότητας – Ανακύκλωσης-Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Παγγαίου.
Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης στη σύντομη τοποθέτησή του, αφού καλωσόρισε το νέο προσωπικό του Δήμου, ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα τους καθήκοντα, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες που θα κληθούν να παρέχουν είναι σημαντικές και θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των δημοτών, των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου.
Στο ίδιο πλαίσιο επεσήμανε ότι πρέπει να ανταποκριθούν με ζήλο στα καθήκοντά τους και να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες τονίζοντας ταυτόχρονα, ότι η Δημοτική Αρχή είναι αποδεδειγμένα στο πλευρό των εργαζομένων καθώς και ότι προτεραιότητα αποτελεί η αγαστή συνεργασία προς όφελος της εξυπηρέτησης των πολιτώ ν και η άμεση επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν. (Πηγή Facebook Ναι Μπορούμε)

Διαβάστε επίσης