• 4 Μαΐου 2024,

Όταν τα “μπάζα” μπάζωναν !

 Όταν τα “μπάζα” μπάζωναν !

Με πολύ κόσμο πολύ κέφι και πολύ κομφετί η καθιερωμένη ΑΛΦΑΒΗΤΟΠΑΡΕΛΑΣΗ ζωντάνεψε για άλλη μια φορά το κέντρο  της πόλης.

Μπράβο στους διοργανωτές , μπράβο στους μαθητές και τους γονείς που συμμετείχαν σε αυτή την μεγάλη παρέλαση χαράς και διασκέδασης.

 

Μετά το Συνέδριο ο Κασσελάκης τα αλλάζει όλα ( πάλι) βάζοντας όμως αυτή την φορά στο σημάδι και τους στενούς συνεργάτες του Τσίπρα που παραμένανε στο κόμμα και μετά την παραίτηση του από πρόεδρος.

Μετά τις αλλαγές που θα κάνει ο νέος πρόεδρος δεν θα υπάρχει πουθενά Τσίπρας.

 

Φαντάζομαι ότι φορέσατε τον Μάρτη στον καρπό του χεριού σας για να μην σας κάψει ο ήλιος.

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας στην διάρκεια του οποίου θα υποδεχτούμε ημερολογιακά την πρώτη ημέρα της άνοιξης και ο μήνας της Τσικνοπέμτης , της Καθαράς  Δευτέρας αλλά και της Εθνικής μας επετείου .

Δύο καραμπινάτα τριήμερα και κάτι ψιλά.

Έχει πολλά γούστα ο φετινός Μάρτιος.

 

Αυτοί που μπάζωσαν το σημείο της τραγωδίας των Τεμπών είναι οι ίδιοι ΜΠΑΖΑ !

 

Η κυβέρνηση κάνει νέα εκτίμηση και μας λέει ότι περιμένει από τις πρώτες ημέρες του Μάρτη μείωση σε 3.000 κωδικούς προϊόντων στα σούπερ μάρκετ  και όχι 1500 που μας είχανε πει αρχικά.

Η αισιοδοξία τους τσακίζει κόκκαλα !!!

 

Πάντως από την ημέρα που ξεκινήσανε οι εργασίες στο Δικαστικό Μέγαρο η πρόοδος είναι πολύ σημαντική αφού μέσα σε λίγες εβδομάδες όχι μόνο απομακρύνθηκαν τα μάρμαρα αλλά κοντεύει να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με το νέο υλικό που θα τοποθετηθεί εξωτερικά.

Μπράβο !

 

Θα πρέπει να προβληματίσει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ το γεγονός ότι παρά την παρατεταμένη φουρτούνα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα δεν ανεβάζει δημοσκοπικά τα ποσοστά του που παραμένουν αρκετά χαμηλά επίπεδα.

Υπάρχει μία δυσκολία και ένα σκάλωμα που  δεν επιτρέπει  το ΠΑΣΟΚ να επωφεληθεί την κρίση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτό το 13% που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις θα έπρεπε να ήταν  19% στην χειρότερη.

 

Καταλαβαίνετε ότι για να σβηστούν  ξανά τα ονόματα των 57 θυμάτων της  τραγωδίας των ΤΕΜΠΩΝ μπροστά από το κοινοβούλιο θα πρέπει πρώτα  να ετοιμαστεί και να τοποθετηθεί το μνημείο που έχει υποσχεθεί ο Δήμαρχος Αθηναίων.

 

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στο διαδίκτυο για το τριήμερο της  Καθαράς  Δευτέρας οι Έλληνες προτιμούν θάλασσα αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα νησιά.

Ουζάκι , αχιβάδα και παραλία.

 

Με άστατο καιρό ξεκινά αυτή την εβδομάδα αλλά φαίνεται ότι μετά την Τετάρτη τα φαινόμενα υποχωρούν.

 

Τα λέμε και πάλι αύριο το πρωί.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης