• 3 Μαΐου 2024,

ΠΑΕ ΑΟΚ 1965: Επιστροφή Γιαλαμούδη, παρέμεινε ο Πέτρος Ορφανίδης

 ΠΑΕ ΑΟΚ 1965: Επιστροφή Γιαλαμούδη, παρέμεινε ο Πέτρος Ορφανίδης

Επιστροφή Γιαλαμούδη στο ρόστερ του ΑΟΚ

Ο ΑΟΚ φαίνεται να έχει κλείσει τον δεξιό πλάγιο αμυντικό Ραφαήλ Γιαλαμούδη. Επιστρέφει στην Καβάλα  μετά από 2 χρόνια. Είχε αγωνιστεί την περίοδο 2018-2019 στη Γ` Εθνική πάλι με προπονητή τον Κώστα Ανυφαντάκη.

Ο Γιαλαμούδης είχε έρθει στον ΑΟΚ από την Κ-20 του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια και μετά το Καβαλιώτικο συγκρότημα  αγωνίστηκε στον Αιγινιακό και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.


Παραμένει εκτός απροόπτου ο Πέτρος Ορφανίδης στον ΑΟΚ

Χθες το  βράδυ  θα κρινόταν οριστικά η παραμονή η όχι του Πέτρου Ορφανίδη στον ΑΟΚ. Φαίνεται πάντως  ότι οι δυο πλευρές τα έχουν βρει και απομένει το τυπικό για να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Ο Πέτρος Ορφανίδης ήρθε στον ΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη από τον Λεβαδειακό και έπαιξε αμέσως βασικός.

Συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις της ομάδας από την Πέμπτη κάτι που δείχνει ότι θα έχει αίσιο τέλος  το θέμα της παραμονής του στον ΑΟΚ.

Ο Ορφανίδης είναι 24χρονών, έχει ξεκινήσει από την Ξάνθη και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στον Λεβαδειακό πριν έρθει στην Καβάλα για να φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της FL.

Διαβάστε επίσης