• 20 Απριλίου 2024,

Παύση δίωξης λόγω νέας αλλαγής του νόμου

 Παύση δίωξης λόγω νέας αλλαγής του νόμου

Καλοκαιρινή η συνεδρίαση του μονομελούς Καβάλας χθες. Περιορισμένη η κίνηση πολιτών στο δικαστικό μέγαρο, όπως επίσης και δικηγόρων. Η συνεδρίαση έγινε παρουσία λίγου κόσμου, με λίγες έτσι κι αλλιώς υποθέσεις. Αρκετές από αυτές αφορούσαν την πληρωμή διατροφής από συζύγους στις πρώην συζύγους τους. Άλλες υποθέσεις είχαν σχέση με αυθαίρετα, ορισμένα στη Θάσο, ενώ από το πινάκιο ξεχώρισε υπόθεση με κατηγορούμενη γυναίκα, από το νομό Καβάλας.

Αυτή απαλλάχτηκε αρχικά για υπόθεση κατοχής μικροποσότητας χασίς. Επειδή όμως στη συνέχεια έπεσε στην ίδια παράβαση, η αρχική απαλλαχτική απόφαση, ακυρώθηκε κι έτσι χθες ήταν παρούσα στο δικαστήριο για να δικαστεί και πάλι.

Με χαρά έμαθε ότι ένας καινούριος νόμος την απαλλάσσει εκ νέου από την αρχική υπόθεση, δήλωσε μάλιστα στο δικαστήριο ότι καταβάλλει προσπάθεια απεξάρτησης δεχόμενη τα συγχαρητήρια της Προέδρου.

Η συνεδρίαση του μονομελούς ολοκληρώθηκε σχετικά νωρίς. Ήταν η τελευταία για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα επικρατήσει στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας, γενικότερο κλίμα διακοπών.

Διαβάστε επίσης