Παγοδρόμιο στην Καβάλα, τουλάχιστον 17 συναυλίες στη Χρυσούπολη!

 Παγοδρόμιο στην Καβάλα, τουλάχιστον 17 συναυλίες στη Χρυσούπολη!

Κάθε χρόνο και νωρίτερα. Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ειδικά φέτος αφορούν όλο το μήνα Δεκέμβρη.

Μαζί με κάποιες από τις πρώτες μέρες του Γενάρη. Τα προηγούμενα χρόνια οι εκδηλώσεις ξεκινούσαν μετά τις 10 Δεκέμβρη. Φέτος όλοι είναι βιαστικοί κι οι Δήμοι το ίδιο. Ούτε οι σύλλογοι έχουν υπομονή.

Αρχίζουν τις εκδηλώσεις τους το προσεχές τριήμερο. Συνήθως με τη λειτουργία στολισμένων χώρων. Από τις φετινές εκδηλώσεις ξεχωρίζουν του Δήμου Νέστου αφού όπως προχθές ανακοινώθηκε, περιλαμβάνουν πολλές συναυλίες.

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν την Παρασκευή 1η Δεκέμβρη κι οι συναυλίες αναφέρονται ως εξής:

1/12 με την Ανδρομάχη, 2/12 με την Χριστίνα Μαραγκόζη, 4/12 Χρύσπα, 6/12 Evita & The Val Boys, 7/12 Mesogios, 17/12 Enorasis, 18/12 Trio Mousikanti, 19/10 Trinity, 20/12 Ελευθερία Ελευθερίου, 21/12 Bliss, 22/12 Decho, 24/12 Μαθιουδάκης- Καλλιοντζίδης, 26/12 Κατερίνα Λιόλιου, 27/12 Ηλίας Καμπανάκης, 28/12 Josephine, 29/12 Παύλος Γκόρδης, 2/1 Μάκης Δημάκης. Όλες οι εκδηλώσεις και συναυλίες θα γίνουν στο Πάρκο Παπανδρέου της Χρυσούπολης.

Ο Δήμος Καβάλας θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του. Γνωρίζουμε ότι θα αρχίσουν νωρίς, στις 7 Δεκέμβρη. Εκείνη την ημέρα μάλιστα θα τραγουδήσει στην κεντρική πλατεία η Anastasia.

Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια θα τραγουδούσε στην Καβάλα τον Αύγουστο, στη νέα εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου. Όμως υπήρξαν οι φωτιές και το συναυλιακό γεγονός δεν έγινε. Θα γίνει τώρα. Μια συνεργασία του Δήμου Καβάλας με τον Εμπορικό Σύλλογο.

Ο οποίος συνεχίζει να ζητά καλύτερες εκδηλώσεις τις μέρες των εορτών. Έτσι με τη βοήθεια του Επιμελητηρίου είναι πιθανό να γίνουν κι άλλες (1 ή ακόμη) συναυλίες στην πλατεία. Πρόθεση του Δήμου Καβάλας είναι το επόμενο διάστημα και για όλη την περίοδο των εορτών να λειτουργήσει στο κάτω μέρος της πλατείας το γνωστό μας παγοδρόμιο. Σχετική απόφαση καλείται να λάβει στη σημερινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης