Παιχνίδι με τα γκολ σε όλη την Ευρώπη!

 Παιχνίδι με τα γκολ σε όλη την Ευρώπη!

Φουλ δράση σήμερα Σάββατο, με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bwin.. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Ψηλά το σκορ στο “Καραϊσκάκης”

Στις 19:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι “ερυθρόλευκοι” μόχθησαν για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στη Λαμία την Τετάρτη. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ λίγο πριν το ημίχρονο, αλλά η είσοδος των Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί με το ξεκίνημα της επανάληψης άλλαξε την εικόνα του αγώνα στην επανάληψη. Ο Χασάν σκόραρε ξανά ένα πολύ κρίσιμο γκολ στο 60’ και ο Σισέ “καθάρισε” την πρόκριση με δύο ακόμη κεφαλιές, πριν μειώσει στο 90’ η Λαμία με πέναλτι. Πολύ σημαντική η εβδομάδα που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό με μεγάλες μάχες απέναντι σε Άρσεναλ και ΠΑΟΚ, σήμερα αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά ο Πανιώνιος δεν είναι σε θέση να αντισταθεί.

Οι κυανέρυθροι ήταν κακοί απέναντι στην Ξάνθη και με δόση τύχης πήραν το 0-0, δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάρει μία εύκολη νίκη και το σκορ πιθανότατα θα πάει ψηλά.

Επιλογή μας το Over 3.5 σε απόδοση 1.93. 

 

 Ανοιχτό παιχνίδι στο Via del Mare

Στις 16:00, στο Via del Mare, η Λέτσε φιλοξενεί την Σπαλ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στη Serie A.

Σε πολύ καλό φεγγάρι η Λέτσε προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες και βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Αφού διέλυσε με 4-0 την Τορίνο εντός έδρας, την περασμένη Κυριακή έβγαλε σπουδαίο διπλό στη Νάπολι με 2-3! Και στα τρία τελευταία παιχνίδια της Λέτσε επιβεβαιώθηκε το Over.

H Σπαλ είναι ουραγός του πρωταθλήματος με 15 πόντους, στο -7 από τη σημερινή της αντίπαλο. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες, από Μπολόνια (1-3 εντός), Λάτσιο (5-1 εκτός) και Σασσουόλο (1-2). Οver και τα πέντε τελευταία της παιχνίδια.

Η Σπαλ φαίνεται πως δεν ξέρει να παίζει άμυνα, έχει δεχθεί 14 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια και θα αναγκαστεί να κυνηγήσει τη νίκη σήμερα ώστε να μειώσει την ψαλίδα από τη Λέτσε.

Λογική επιλογή, βάση της τάσης των ομάδων, το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

  

Αντιδραση στο “Παχαρίτος”

Στις 19:15, στο Los Pajaritos, η Νουμάνθια υποδέχεται τη Λας Πάλμας, για την 28η αγωνιστική της Segunda Division.

Η Νουμάνθια βρίσκεται στην 8η θέση με 37 πόντους, στο -3 από τα playoffs ανόδου, παρότι αγνοεί τη νικη στα τρία τελευταία παιχνίδια. Ηττήθηκε στη Σαραγόσα (1-0), έμεινε στο 1-1 με την Αλμερία (εντός) και την περασμένη Κυριακή έχασε και στη Μάλαγα (2-1).

Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση η Λας Πάλμας, που είναι δίχως νίκη στο πρωτάθλημα από τις 15 Δεκεμβρίου! Στα 7 παιχνίδια που ακολούθησαν μέτρησε 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας από την Κάντιθ με 1-2, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα στο Ριαθόρ με το ίδιο σκορ.

Αμφότερες οι ομάδες ψάχνουν τα πατήματά τους, έχουν προβλήματα στα μετόπισθεν και είναι πολύ πιθανό να βρουν από μία φορά τα δίχτυα απόψε. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

  

Παραπατάει η Ναντ

Στις 21:00, στο Μποζουάρ, η Ναντ αντιμετωπίζει τη Μετς, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στη Ligue 1.

Η Ναντ δεν είναι καλά τον τελευταίο μήνα, στα πέντε τελευταία ματς μετρά τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Το μοναδικό της βαθμό σε αυτό το διάστημα, τον πήρε στην Ντιζόν, το περασμένο Σάββατο με σκορ 3-3! Κατάφερε να ισοφαρίσει τους γηπεδούχους τρεις φορές, με την τελευταία να έρχεται στο 92’! Έχει πέσει στη 12η θέση με 33 βαθμούς, στον -7 πλέον από την πρώτη 4αδα.

Η Μετς κατατάσσεται 16η με 27 βαθμούς, στο +3 από τα μπαράζ παραμονής. Το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπορντό (1-2). Ιδανικό το ξεκίνημά της στον αγώνα, προηγήθηκε 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό, όμως η αποβολή του Παζό έξι λεπτά αργότερα χάλασε το παιχνίδι για την ομάδα του Ονιό. Αγωνιζόμενη τόση ώρα με παίκτη λιγότερο μοιραία δέχθηκε την ανατροπή.

Η Ναντ χωλαίνει και η Μετς είναι ικανή να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Μποζουάρ. Με αξία το Χ2 σε απόδοση 1.99.

  

Με τα γκολ στην Οστάνδη

Στις 21:00, στην Versluys Arena, η Οστάνδη υποδέχεται την Κορτράικ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στο Βέλγιο.

Υποφέρει η Οστάνδη το τελευταίο διάστημα, στα επτά τελευταία μετρά μία νίκη και έξι ήττες! Το προηγούμενο Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Μουσκρόν με 3-1, δεχόμενη την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Βρίσκεται στην 14η θέση με 21 πόντους, στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Κορτράικ είναι 12η με 8 βαθμούς περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο και άνετη βαθμολογικά. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με 1-2 στην έδρα της Μπέβερεν. Goal/Goal και Over τα τρία τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες μας έχουν συνηθίσει σε ανοιχτά παιχνίδια, επομένως θα επιλέξουμε το Over 2.5 απόψε, σε απόδοση 1.83.  

  Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την ανάλυση για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ:

 <iframe title=”vimeo-player” src=”https://player.vimeo.com/video/391550661″ width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης