Παλεύουν για άνοδο και παραμονή, ΓΣΕ και Ένωση – Εντός έδρας αγωνίζονται Αγία Βαρβάρα και Αστέρας

 Παλεύουν για άνοδο και παραμονή, ΓΣΕ και Ένωση – Εντός έδρας αγωνίζονται Αγία Βαρβάρα και Αστέρας

Αρχίζουν τα playoffs ανόδου για τον ΓΣΕ και τα  playouts για την ΕΚ Καβάλας.

Η ομάδα της Ελευθερούπολης θέλει να σπάσει την έδρα του Ψυχικού και να αποκτήσει αυτή το πλεονέκτημα. Δεν είναι εύκολο. Οι ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν κερδίσει από μια φορά. Η ΕΚ Καβάλας μετά την ήττα σοκ της Τετάρτης από το Παγκράτι, θέλει να πάρει τη ρεβάνς από την ίδια ομάδα και να προηγηθεί 2-1 στη μάχη της παραμονής.

Καθοριστικό παιχνίδι για το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη, το Σάββατο στις 17.00 στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Η ΕΚ Καβάλας έχει το πλεονέκτημα έδρας με το Παγκράτι.

 

Playoffs:

1η αγωνιστική

Σάββατο – 14/05/2022 (17:00)

Ψυχικό-ΓΣ Ελευθερούπολης (1-1)

Α.Ο Τρίτων-Χαρίλαος Τρικούπης (1-1)

 

Playout

1η αγωνιστική

Σάββατο – 14/05/2022 (17:00)

Καβάλα BC-Α.Ο Παγκράτι (1-1)

Α.Ο Αγρινίου-Φίλιππος Βέροιας (1-1)

 

Εντός έδρας Αγία Βαρβάρα και Αστέρας

Συνέχεια των playoffs ανόδου για την Αγία Βαρβάρα και τον Αστέρα Καβάλας. Το Σάββατο στις 17.00 στα Ποταμούδια ο Αστέρας Καβάλας υποδέχεται το Ρούπελ Σιδηροκάστρου. Η ομάδα του Στάθη Καμαράκη έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια ενώ το Ρούπελ θέλει την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι: Ισιγώνης, Ρούκας. Η Αγία Βαρβάρα θα παίξει την Κυριακή στις 18.00 στα Ποταμούδια με αντίπαλο την ομάδα της Θύελλας Φερών. Το συγκρότημα του Χρήστου Μυτικόπουλου, είναι το φαβορί για τη νίκη. Διαιτητές της αναμέτρησης οι: Παπαθεολόγου, Παρασίδης.

Στη βαθμολογία η Αγία Βαρβάρα κρατάει το αήττητο μέχρι τώρα. Μια ήττα έχει το Ρούπελ Σιδηρακάστρου ενώ ο Αστέρας Καβάλας έχει μια νίκη και δυο ήττες. Η Θύελλα Φερών έχει τρεις ήττες.

Διαβάστε επίσης