Ο ήλιος ο πράσινος , ο ήλιος που ανατέλλει μας οδηγεί …

 Ο ήλιος ο πράσινος , ο ήλιος που ανατέλλει μας οδηγεί …

Εντάξει είναι φυσιολογικό μετά την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ να έχουμε μία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού αφού την περασμένη Παρασκευή είχαμε πάρα πολύ κόσμο κάτω στην αγορά και οι περισσότεροι δεν φορούσανε την προστατευτική μάσκα.

Πλέον έχουμε περάσει στην φάση της «ανοσίας της αγέλης» αφού πλέον οι μισοί Καβαλιώτες είναι εμβολιασμένοι και οι άλλοι μισοί έχουν νοσήσει.

Για το καλοκαίρι δεν υπάρχει καμία ανησυχία και θα κυλήσει χωρίς να μας απασχολήσει καθόλου η πανδημία.

Σχεδόν θα την ξεχάσουμε.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει από Σεπτέμβρη και μετά αφού τα μηνύματα που έρχονται από τον Δυτικό κόσμο για την εξέλιξη της δεν είναι και τόσο αισιόδοξα.

Ήδη μιλάνε για δύο νέες παραλλαγές που δεν τις πιάνουν τα σημερινά εμβόλια και σε αυτές τις παραλλαγές οφείλεται μία σχετική αύξηση των κρουσμάτων.

Τέλος πάντων όπως λέγανε και οι παλιοί κάθε πρόβλημα στην ώρα του.

Προς το παρόν καλοκαίρι και μάλιστα πολύ δυνατό.

Από το καλοκαίρι αυτό να ξέρετε ότι θα βγούμε πολύ ενισχυμένοι όσο αφορά την συμπεριφορά μας απέναντι στον ιό αφού πολλοί από εμάς θα έχουν κολλήσει δύο και τρείς φορές.

 

Όλα αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την συμπεριφορά της Ρούλας της  Πισπιρίγκου όλους αυτούς τους μήνες και πριν την σύλληψη της δείχνουν έναν ασταθή ψυχολογικά άνθρωπο που ήταν ικανός για όλα.

Δεν έχει βγει ούτε ένα στοιχείο που να ελαφρύνει την θέση της.

 

Μπορεί να μην είδαμε τον ημιτελικό της Eurovision που έδωσε πανάξια μία θέση  στην Ελληνική συμμετοχή  για την μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου αλλά τον τελικό θα τον δούμε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελλάδα προκρίθηκε σχετικά εύκολα στον μεγάλο τελικό και την θέλουν να τερματίζει μέσα στην πρώτη δεκάδα με πρώτη την Ουκρανία για λόγους ευνόητους.

 

Σταθερά πάνω από τους 20 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες.

Μπορεί να έχουμε στην διάρκεια της ημέρας διαστήματα με αραιές συννεφιές αλλά το αποτύπωμα του καιρού θα είναι καλοκαιρινό.

Και για τον Απόστολο Ρουβά τελείωσε το φετινό survivor  που αναχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο μετά την τελευταία ψηφοφορία αλλά δεν έχει κανένα λόγο να στεναχωριέται.

Τα λεφτά που μάζεψε στον τραπεζικό του λογαριασμό είναι περισσότερα από αυτά που θα κερδίσει ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού.

 

10 ολόκληρες ώρες κράτησε η απολογία του συζυγοκτόνου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου χωρίς να καταφέρει να πείσει κανέναν και ιδιαίτερα τον Εισαγγελέα που ήταν καταπέλτης στην αγόρευση του αφού μίλησε για έναν άνθρωπο ψυχρό και χωρίς συναίσθημα.

Εύχομαι να του αρέσουν τα μακαρόνια που θα τρώει κάθε Τρίτη και Πέμπτη για πολλά χρόνια.

 

Λέτε η εμφάνιση της  Αμάντα Γεωργιάδη στην ημιτελικό της Eurovision που μας χάρισε και μία θέση στον μεγάλο τελικό να ήταν επηρεασμένη από την ψηφοφορία  στο ΚΙΝΑΛ για την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ και το ιστορικό του σύμβολο ;

Πως αλλιώς να εξηγήσουμε το φόντο του πράσινου ήλιου ως background πάνω στην σκηνή ;

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης