Dark Mode Light Mode

Πάλι ώριμο το έργο ανακαίνισης των φοιτητικών εστιών

φωτογραφία αρχείου

Στις 27 Ιουνίου συνεδρίασε το συμβούλιο διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσε το απαραίτητο έργο συντήρησης και ανακαίνισης των φοιτητικών εστιών στην Καβάλα.

Μετά από συζήτηση του, το συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα της αρμόδιας υπηρεσίας του Πανεπιστημίου και εγκρίνει την μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου: «Συντήρηση – Ανακαίνιση κτιρίων φοιτητικών εστιών του ΔΠΘ στην Πανεπιστημιούπολη Καβάλας», προϋπολογισμού 4.000.000,00€ με Φ.Π.Α.

Αυτό σημαίνει ότι το έργο είναι ώριμο από πλευράς του Πανεπιστημιακού φορέα. Χρήματα όμως δεν υπάρχουν. Θα τα αναζητήσει σε μια από τις επόμενες επισκέψεις του στο Υπουργείο Παιδείας ο πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Φώτης Μάρης.

Κι άλλη φορά το ίδιο έργο είχε την ίδια ωριμότητα. Λόγω και της αλλαγής (από ΔΙΠΑΕ σε ΔΠΘ) αποφασίστηκε να αυξηθεί κατά ένα εκ ευρώ ο προϋπολογισμός του. Όπως και έγινε. Η πρόταση με τον νέο προϋπολογισμό είναι έτοιμη να προχωρήσει όταν εξασφαλιστούν τα χρήματα. Ανάλογα και με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα που θα είναι διαθέσιμο.

Προηγούμενο άρθρο

Το έργο του φυσικού αερίου επανέρχεται στους δρόμους της συνοικίας του Άη Γιάννη

Επόμενο άρθρο

Η ΔΕΥΑΚ πρέπει να ενδιαφερθεί περισσότερο