• 18 Απριλίου 2024,

Πάμε για την μεγάλη ανατροπή – Ορεξάτοι έρχονται οι τουρίστες

 Πάμε για την μεγάλη ανατροπή – Ορεξάτοι έρχονται οι τουρίστες

Τα πρώτα μηνύματα μετά το πρόσφατο άνοιγμα των συνόρων μας προς τους Βαλκάνιους Τουρίστες είναι πολύ ενθαρρυντικά αφού μας δημιουργούν μία εικόνα μαζικής καθόδου από ανθρώπους που θέλουν με μανία να έρθουν στην Ελλάδα για μερικές ημέρες ξεκούρασης.

Αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός και διατηρηθεί αυτή η ίδια διάθεση από την πλευρά των τουριστών είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή.

Ο δικός μας ο Νομός τα τελευταία χρόνια δουλεύει κυρίως με Βαλκάνιους τουρίστες που έρχονται οδικώς και φαίνεται ότι και φέτος το καλοκαίρι δεν τους σταματά τίποτα , ούτε ο κορωνοϊός !

Είμαστε σίγουροι οτι αν δεν έχουμε αύξηση των κρουσμάτων που είναι και μόνος λόγος για να ανακοπεί αυτή η ροή καθόδου των τουριστών θα πάμε καλά και θα περιορίσουμε σε μεγάλο βαθμό την ζημιά που προκλήθηκε κυρίως από την μείωση της τουριστικής σαιζόν αφού έχουμε χάσει τον Μάϊο και σχεδόν όλο τον Ιούνιο.

Ιούλιο – Αύγουστο θα πάμε βολίδα αρκεί εκτός από το κύμα των τουριστών μην έχουμε και κάνα κύμα του Covid – 19.

Το ενδεχόμενο να μην έρθουν τόσοι πολλοί τουρίστες φέτος στην Καβάλα λόγο κορωνοϊού δεν υπάρχει.

Για άλλο ένα καλοκαίρι ο Νομός μας θα βουλιάξει από Ρουμάνους και Βούλγαρους τουρίστες.

 

Οργανωμένο το έγκλημα της 35χρονης σε βάρος της 34χρονης αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας όχι μόνο μελετούσε την επίθεση πάνω από ένα χρόνο αλλά είχε βάλει και gps στο αυτοκίνητο της 34χρονης για να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται.

Τελικά η γυναίκα είναι για ψυχιατρείο αφού οι εμμονές και η ζήλεια φαίνεται ότι είχανε αλλοιώσει τον χαρακτήρα της σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Πλέον η κατάσταση της είναι μη αναστρέψιμη όπως μη αναστρέψιμη είναι και η κατάσταση της 34χρονης σύμφωνα με τις δηλώσεις του Φουστάνου του πλαστικού χειρούργου που δήλωσε κατηγορηματικά σε μία τηλεοπτική εκπομπή ότι ποτέ η Ιωάννα, μετά από αυτή την επίθεση, δεν θα είναι ίδια.

Και έτσι να είναι το λες ρε γιατρέ στην παρούσα φάση ;

Δεν σκέφτεσαι ότι αυτή σου η δήλωση είναι πολύ πιθανό να φτάσει και στα αυτιά της ;

Μα είναι δυνατόν ;

Και όμως είναι !

Κόκκινη κάρτα και στην συγκεκριμένη εκπομπή αλλά και στον Φουστάνο που δέχτηκε να μιλήσει και να πει όλα αυτά που είπε.

 

Δεν γνωρίζουμε για πόσο ακόμα θα μας ταλαιπωρεί αυτή η καιρική αστάθεια αλλά είναι αλήθεια ότι πλέον η θερμοκρασία ανεβαίνει μέρα με την μέρα και τουλάχιστον στην διάρκεια της ημέρας που  ο ήλιος είναι ψηλά η κατάσταση αγγίζει τα όρια του αφόρητου.

Μαζί με τους Βαλκάνιους τουρίστες φαίνεται ότι έρχονται και οι γνωστές καλοκαιρινές ντάλες !

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης