• 23 Απριλίου 2024,

Πάμε να βγάλουμε πρόεδρο …

 Πάμε να βγάλουμε πρόεδρο …

Απο αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάει η διαδικασία εκλογής του προέδρου της νέας Δημοκρατικής Παράταξης που έχει αναλάβει το έργο της ανασυγκρότησης ενός χώρου που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Οι υποψήφιοι είναι πολλοί αλλά στον δεύτερο γύρο για την τελική αναμέτρηση θα περάσουν δύο ο ένας εκ των οποίων είναι η Φώφη Γεννημάτα.

Αυτό που ψάχνουμε επί της ουσίας είναι τον αντίπαλο της Φώφης γιατί απο το πρόσωπο που θα περάσει στο δεύτερο γύρο απέναντι στην Φώφη  θα κριθεί και ο τελικός νικητής.

Ανάλογα με τον δεύτερο πίσω απο την Φώφη θα γίνουν και οι ανάλογες ζυμώσεις και συνεργασίες έτσι ώστε ο πρόεδρος να είναι όντως καινούργιος.

Όπως πολύ σωστά είπε και κάποιος απο τους υποψηφίους προέδρους δεν μπορούμε σε αυτό το νέο κομμά να έχουμε παλιό πρόεδρο.

Κυριακή κοντή γιορτή και υπομονή !

Εμείς πάντως είμαστε με τον πιο καινούργιο , φρέσκο και ορεξάτο να κάνει δουλειά και οχι να πάρει τον γκασμά και να συνεχίσει να σκάβει τον λάκο που έχουν ανοίξει και οι προηγούμενοι.

Τέλος θέλω να σημειώσω οτι η εκλογή του προέδρου θα γίνει σε δύο Κυριακές οπότε να ετοιμάζεστε για τον πρώτο γύρο.

 

Η Βίκυ Σταμάτη τελικά έκατσε στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα μόνο 5 μέρες αφού προχθές το πρωί πήρε το ταξί με τα φιμέ τζάμια και έφυγε απο την Θήβα για να φτάσει μετά απο μια περίπου ώρα στο σπίτι της.

Αμίλητη δεν έκανε καμμία δήλωση στους δημοσιογράφους που την περιμένανε αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ επιμένει στην αίτηση διαζυγίου.

Εκτός φυλακών και η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου Αρετή.

Ο μόνος που φαίνεται οτι δεν θα βγεί αμέσως είναι ο πρώην υπουργός που θα πρέπει να μείνει μερικούς μήνες ακόμα μέσα προκειμένου να μπορέσει να κάνει και αυτός χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου.
Η ΔΕΗ σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στο διαδίκτυο συνεργάζεται με εισπρακτικές εταιρίες προκειμένου να μπορέσει να εισπράξει λεφτά απο απλήρωτους λογαριασμούς.
Θα ξεκινήσουν απο τους μεγαλοοφειλέτες και σιγά – σιγά θα κατεβαίνουν προς τα κάτω πιάνοντας με την τσιμπίδα τους και τους ενεργούς καταναλωτές που χρωστάνε λιγότερα.

 

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά οσο πλησιάζουμε στο τέλος του τρίτου προγράμματος  (ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ) τόσο αυξάνει η πίεση απο όλους προς όλους προκειμένουν να μην υπάρχουν οφειλές.

Οι Τράπεζες έχουν αλλάξει τακτική και πιέζουν έτσι ώστε να μπορέσουν να περιορίσουν τα κόκκινα δάνεια , η εφορία κάνει κατασχέσεις και έρχεται και η ΔΕΗ με τις εισπρακτικές εταιρίες να διεκδικήσει και αυτή τα δικά της οφειλομενα.

Το πρόβλημα είναι οτι αυτά τα δύσκολα και ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ χρόνια σίγουρα δεν προλαβαίνεις να τα πληρώνεις όλα και σίγουρα κάτι αφήνεις απλήρωτο.

Αν  μπορούσαμε να τα πληρώναμε όλα δεν θα είχαμε κρίση.

 

Αύριο Πέμπτη το πρώτο μέρος της μεγάλης μάχης της Εθνικής μας στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση που είναι το Μοιυντιάλ.

Την Πέμπτη το βράδυ όλοι οι δρόμοι μας οδηγούν μπροστά στους δέκτες της τηλεόρασης μας.

Το παιχνίδι το δείχνει ο ΟΤΕ και ο ΣΚΑΙ.

ΔιαλιΕχτε !

 

Αντιδράσεις προκαλεί η σκέψη για αύξηση του ορίου ταχύτητας στις εθνικές οδούς απο τα 130 στα 150 χλμ.

Λες και οι οδηγοί το τηρούσανε το 130.

Τουλάχιστον προ κρίσης που και τα καύσιμα ήταν πιο φτηνά βγαίναμε στις Εθνικές οδούς οι περισσότεροι και πετούσαμε τσιμεντόλιθο στο γκάζι.

Αυτό τα χρόνια της κρίσης άλλαξε αφού όταν ένα αυτοκίνητο τρέχει η βενζίνη εξαφανίζεται.

Ετσι απο το 2010 και μετά τα περισσότερα αυτοκίνητα και στις Εθνικές Οδούς πηγαίνουν σχεδόν σβηστά οπότε αυτή η αύξηση ορίων θα υπάρχει μόνο για λόγους τυπικούς.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης