Πάμε παρακάτω …

 Πάμε παρακάτω …

Με όλες τις προβλεπόμενες τιμές γιορτάσαμε την εθνική μας γιορτή και την επέτειο του ΟΧΙ.

Καιρικές συνθήκες πολύ καλές και ο κόσμος για άλλη μια φορά κατέβηκε παραλία για να δεί και να χειροκροτήσει την παρέλαση.

Για κάποιους άλλους η η γιορτή της εθινκής μας επετείου της 28ης του Οκτώβρη ημέρα Παρασκευή δημιούργησε συνθήκες φυγής και ξεκούρασης έστω και για λίγα 24ώρα.

Το θέμα είναι οτι πλέον είμαστε στο παρακάτω και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε σε πρώτη φάση την τελευταία ημέρα του Οκτώβρη με οτι αυτό συνεπάγεται αλλα και τον Νοέμβρη που απο τις πρώτες κιόλες ημέρες θα μας δώσει το στίγμα του αφού η θερμοκρασία αυτή την εβδομάδα πέφτει ακόμα και κάτω απο διψήφιο νούμερο.

Είναι η πρώτη εβδομάδα που θα αρχίσουμε να φλερτάρουμε με τα 6άρια και τα 7άρια.

Που λέει και το τραγούδι:

“Κοίτα να ντύνεσαι καλά και έρχεται κρύο …”

Μερικές μόνο ημέρες πριν απο την εκλογική αναμέτρηση Χίλαρυ – Τράμπ ανοίγει και πάλι ο φάκελος με το ηλεκτρονικό ταχυδροεμείο της Χίλαρυ και τα επίμαχα emails που είχε στείλει σε μια 15χρονη.

Τότε οι έρευνες του FBI είχανε οδηγήσει στον Ουάϊνερ, πρώην μέλος του Κογκρέσου ώς αποστολέα των email και για τον λόγο αυτό είχε παραιτηθεί.

Η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς στις προσεχείς εκλογές υποστηρίζει οτι αυτό δεν έχει αλλάξει και αν υπάρχουν νέα στοιχεία που δικαιολογούν εκ νέου  το άνοιγμα της υπόθεση το FBI να τα δώσει στην δημοσιότητα.

Φαίνεται οτι το επιτελείο του Τράμπ παίζει το τελευταίο του χαρτί λίγες μόνο ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση αφού βλέπει οτι η διαφορά τους είναι μη αναστρέψιμη.

Φρένο στα πανυγήρια του Μαξίμου για την επίσκεψη του Ομπάμα βάζει ο Λευκός Οίκος που μέσω του εκρποσώπου του διαμηνύει οτι δεν θα πρέπει η κυβέρνηση να περιμένει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απο ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη για την επίτευξη των στόχων μέχρι σήμερα.

Ο ΟΜΠΑΜΑ έτσι και αλλιώς ως απερχόμενος δεν μπορεί να επηρεάσει απο εδώ και μετά τις εξελίξεις αφού βρίσκεται ήδη στην έξοδο του ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ και θα είμασταν το λιγότερο αφελείς αν περιμέναμε να αναλάβει πρωτοβουλίες υπέρ των ελληνικών θέσεων στην παρούσα φάση.

Ο ΟΜΠΑΜΑ όπως το γράψαμε και πριν απο μερικές μέρες το επαναλαμβάνουμε και σήμερα οτι βρίσκει την ευκαιρία να κάνει ώς πρόεδρος ένα ταξιδάκι αναψυχής στην Ευρώπη.

Ετσι το βλέπει αυτός και έτσι θα πρέπει να το δούμε και εμείς.

Είναι γελασμένοι όσοι πιστεύουν οτι ο ΟΜΠΑΜΑ έρχεται στην Αθήνα για να μας βοηθήσει στην υπόθεση με το χρέος.

Δεν το έκανε όταν μπορούσε και έπρεπε , θα το κάνει τώρα που είναι πρώην ;

Ρε παιδιά ας μιλήσει κάποιος στην Άντζελα Δημητρίου για τις πλαστικές που κάνει με μανία και πλέον μοιάζει περισσότερο με Ιγκουάνα παρά με γυναίκα.

Διότι σε όλα τα θέματα υπάρχει και ένα όριο.

Αν δείτε την Άντζελα σήμερα θα θυμηθείτε τα ντοκυμαντέρ του National Geographic για τον Γατόπαρδο που είναι το μεγαλύτερο σαρκοφάγο θηλαστικό της Αφρικής.

Μετά την διαφήμιση πέρσι το ΠΑΣΧΑ για τα jumbo που τα μάτια της είχανε γίνει ένα με τα φρύδια άρχισε να χάνεται το τόπι.

Τελικά το μόνο κανάλι που τίμησε την επέτειο του ΟΧΙ ήταν νομίζω ο ΑΝΤ1 που πρόβαλε ανήμερα της επετείου την “Δασκάλα με τα ξανθιά μαλλιά” μια ταινία σταθμός στην καριέρα τόσο της Αλίκης Βουγιουκλάκη όσο και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Μια ταινία με φοβερό κάστ ελλήνων ηθοποιών και πολλές και δυνατές στιγμές.

Όπως καταλαβαίνετε αναμένουμε την επόμενη επέτειο με Παπαμιχαήλ στον ρόλο του Παπαφλέσσα να δίνει άλλο ένα ερμηνευτικό ρεσιτάλ ενσαρκώνοντας έναν απο τους μεγαλύτερους αγωνιστές της επανάστασης του 1821.

Απο την συγκεκριμένη ταινία απουσιάζει η Βουγιουκλάκη και εμφανίζεται η πιτσιρίκα τότε Κάτια Δανδουλάκη.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι εποχές απο δύσκολες είναι και ύπουλες και ύποποτες.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα χρειάζεται ακόμα μεγάλη προσοπάθεια για να τα ζήσουμε αλλα δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Πάμε μπροστά , πάμε παρακάτω και επειδή είμαστε παίκτες ψυχολογίας θα πρέπει να διατηρούμε την ψυχολογία μας σε υψηλά επίππεδα.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα με αστάθεια όσο αφορά τον καιρό και πτώση της θερμοκρασίας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης