Πανδημία: Τα καλά νέα της προηγούμενης εβδομάδας για το Ν. Καβάλας

 Πανδημία: Τα καλά νέα της προηγούμενης εβδομάδας για το Ν. Καβάλας

Όλη η προηγούμενη εβδομάδα ήταν και για το Ν. Καβάλας εβδομάδα πανδημίας. Κρούσματα, τεστ, νοσηλείες αλλά και θάνατοι στο Νοσοκομείο.

Μια εβδομάδα όπως πάνω κάτω έχουμε συνηθίσει το μεγάλο προηγούμενο διάστημα. Κάποια καλά νέα υπάρχουν κι αν αυτά οριστικοποιηθούν (σύμφωνα με το τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες) τότε ίσως και να πρόκειται για κάποια καλά σημάδια. Αν και γενικότερα η χώρα μας δεν δείχνει κοντά σε μια τέτοια αλλαγή.

Σύμφωνα με την εξέλιξη των εμβολιασμών (πάντα την προηγούμενη εβδομάδα) ο Νομός μας πλησίασε κι άλλο στο νούμερο των 80.000 ανθρώπων που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Αυτοί σήμερα είναι 79.600 κι έτσι το νούμερο των 80.000 πλήρως καλυμμένων θα το φθάσουμε το επόμενο διάστημα.

Κατά πως φαίνεται αυτήν την εβδομάδα. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα οι εμβολιασμοί ήταν 1.100 και πλέον την ημέρα. Την πρώτη δόση έκαναν (την προηγούμενη εβδομάδα) 1.400 άνθρωποι. Το νούμερο είναι αυξημένο σε σχέση με την προ προηγούμενη εβδομάδα.

Στα κρούσματα ο Νομός μας ήταν στα συνηθισμένα επίπεδα με περίπου 450 την προηγούμενη εβδομάδα. Όμως η Θάσος κατάφερε και μείωσε τις νέες μολύνσεις. Είχε 87 την προ προηγούμενη εβδομάδα και την προηγούμενη περίπου 50.


Χθες το πρωί οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο ήταν αυξημένοι. Ειδικότερα 49 στην κλινική (κλίνες covid και στον 3ο όροφο αφού στον 5ο ήταν όλες γεμάτες) και 6 στη ΜΕΘ.

Διαβάστε επίσης