• 26 Απριλίου 2024,

Πανκαβαλιώτικη κίνηση για τον ΑΟΚ, ζήτησε ο Κώστας Λιόλιος(φωτογραφίες)

 Πανκαβαλιώτικη κίνηση για τον ΑΟΚ, ζήτησε ο Κώστας Λιόλιος(φωτογραφίες)

Χθες το βράδυ στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» του Διοικητηρίου ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Κώστας Λιόλιος πρότεινε Πανκαβαλιώτικη κίνηση για τον ΑΟΚ,  στη διάρκεια μιας άτυπης γενικής συνέλευσης του συλλόγου.

Ο Κώστας Λιόλιος τόνισε χαρακτηριστικά: « Πρέπει να παρακινήσουμε τον κόσμο της Καβάλας, αυτούς που αγαπάνε την ομάδα μαζί με τον ΣΦΑΟΚ, να κάνουμε μια Πανκαβαλιώτικη κίνηση. Να μαζευτούμε όλοι, να καλέσουμε όλες τις αρχές. Να έρθουν οι βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης, η Δήμαρχος. Ολοι να έρθουν να κάνουμε μια συζήτηση για το τι μέλει γενέσθαι με  την ομάδα.  Να βρούμε λύσεις για να μπορέσει η ομάδα να ξεφύγει. Δε πρόκειται να έρθει ο λεφτάς στην Καβάλα με τόσα χρέη που έχει η ομάδα. Παλεύουν 5-6 άτομα, τα οποία κουραστήκανε. Δε μπορούνε να ανταπεξέλθουν άλλο, έχουν γονατίσει. Εμείς ως Παλαίμαχοι έχουμε μια πρόταση την οποία θα την υλοποιήσουμε. Θα αποφασίσουμε όλοι μαζί και οι αρχές τι πρέπει να γίνει για την ομάδα.

Να υπάρχει μια διοίκηση απ` όλα αυτά τα άτομα και να προχωρήσει η ομάδα. Είναι εφικτά τα 500 μέλη για το νομό που θα δίνουν 50 ευρώ το μήνα.  Μπορεί η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό με αυτό το ποσό.  Ο ΣΦΑΟΚ συμφωνεί απόλυτα με αυτή την κίνηση, έχουμε επικοινωνήσει μαζί του».

Πάνω σε αυτό έγινε συζήτηση με όλους του Παλαιμάχους που αρκετοί  εξέφρασαν αμφιβολίες κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει αυτό το μοντέλο, από τη στιγμή μάλιστα που στο πρόσφατο παρελθόν δεν υπήρχαν ιδιαίτερες βοήθειες τουλάχιστον από τοπικούς φορείς.

Επίσης ο Κώστας Λιόλιος αναφέρθηκε σε μια γιορτή που σκέφτονται οι Παλαίμαχοι για τα 53 χρόνια του ΑΟΚ και ήδη έχει ενημερωθεί γι` αυτό η Δημοτική γιορτή.  Το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και το πιθανότερο είναι να υλοποιηθεί η σκέψη.

Διαβάστε επίσης