Πάνω από 1.500 άτομα στο ραντεβού της Ερυθρού

 Πάνω από 1.500 άτομα στο ραντεβού της Ερυθρού

Πάνω από 1.500 άτομα ανταποκρίθηκαν προχθές Σάββατο στο κάλεσμα των νοσταλγών των δεκαετιών ’80 και 90’ που μαζεύτηκαν επί της Ερυθρού ( μπροστά στα Body Line) για να θυμηθούν εκείνα τα ωραία και σίγουρα πιο ανέμελα χρόνια.

Το πάρτι ξεκίνησε με τον dj Βασίλη Αναστασιάδη στα πικάπ να ξεσκονίζει τα βινύλια του και να μας θυμίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες εκείνης της εποχής.

Το πάρτι κορυφώθηκε με την συναυλία του Πασχάλη που ξεσήκωσε το πλήθος με τις γνωστές του επιτυχίες και συνεχίστηκε με μουσικάρες από  την δεκαετία του ΄80 και μετά  το τέλος της συναυλίας.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σε αυτό το πάρτι των αναμνήσεων καταλαβαίνετε ότι δίνει ένα ιδιαίτερο βάρος στην εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλο τον κόσμο για την συμμετοχή και υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις στο ραντεβού της επόμενης χρονιάς.

 

Μετά την διαγραφή του Τζουμάκα  από τον ΣΥΡΙΖΑ που πήγαινε γυρεύοντας ο Κασσελάκης έχει μπει σε πορεία μετωπικής σύγκρουσης με όσους αρνούνται να τον δεχτούν ως πρόεδρο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την τύχη του Τζουμάκα θα έχουν και άλλοι «σύντροφοι» του νέου προέδρου που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα θέσουν τον ευατό τους εκτός κόμματος.

Το θέμα είναι πλέον τι θα μείνει στο τέλος και αν ο Κασσελάκης έχει την δύναμη να κάνει restart στο κόμμα.

 

Παρά το γεγονός ότι φέτος το τριήμερο της 28η του Οκτώβρη είναι «κουτσουρεμένο» γιατί η 28η του Οκτώβρη πέφτει ημέρα Σαββάτο είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν προγραμματίσει μία μίνι απόδραση.

Θα επιστρατευτεί για άλλη μια φορά και ο «Άγιος Ενδιάμεσα» και θα γίνει η δουλειά.

Καλή διάθεση να υπάρχει και γεμάτη τσέπη.

 

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει που πάνε όλα αυτά τα  πολεμικά ελικόπτερα που πετάνε τις τελευταίες ημέρες πάνω από την πόλη μας ;

 

Τα εμβόλια τελευταίας γενιάς για την Covid – 19  θα τα παίρνουμε σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε από την μύτη.

 

Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε από τώρα για τον καιρό του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες για βροχή που θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην διεξαγωγή της παρέλασης.

Μακάρι αυτές οι προβλέψεις να πέσουν έξω για να μην πάνε χαμένες και οι τόσες δοκιμαστικές που έχουν κάνει τα σχολεία προκειμένου εκείνη την ημέρα να κάνουν την καλύτερη τους εμφάνιση.

 

To αιματοκύλισμα στην λωρίδα της Γάζας συνεχίζεται και κανείς δεν ξέρει πως θα εκτονωθεί αυτή η κατάσταση που προκαλεί παγκόσμια ανησυχία.

Αθώοι Παλαιστίνιοι χάνουν καθημερινά τις ζωές τους.

Και όλα αυτά εξαιτίας των τρομοκρατών – εγκληματιών   της Χαμάς που χαπακώθηκαν και μπουκάραν στο Ισραήλ για να σφάξουν κόσμο.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή  δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης