• 25 Απριλίου 2024,

Πάντα η επιστροφή είναι δύσκολη !

 Πάντα η επιστροφή είναι δύσκολη !

Μετά τις διακοπές η επιστροφή στην μονότονη και δύσκολη, πολλές φορές, καθημερινότητα είναι δύσκολη.

Δεν έχει τόσο σημασία αν οι ημέρες ξεκούρασης ήταν πολλές ή λίγες αλλά το γεγονός ότι ήταν διακοπές και στις διακοπές κάνεις ότι δεν μπορείς να κάνεις στην καθημερινή σου ζωή.

Ο έλληνας δεν θέλει και πολύ να παρασυρθεί και να αφεθεί σε αυτούς τους ρυθμούς κάνοντας την διαδικασία της επιστροφής ακόμα πιο δύσκολη.

Εσείς που θέλετε να κάνετε αυτή την επιστροφή πιο εύκολη θα πρέπει να δουλέψετε πολύ στο θέμα της ψυχολογίας γιατί όλα είναι θέμα ψυχολογίας και ειδικά για όλους εμάς που είμαστε παίκτες ψυχολογίας.

 

Σύμφωνα με πρόσφατη πρόβλεψη του γνωστού μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου το επόμενο δεκαήμερο μέχρι και τέλη Αυγούστου ο καιρός θα είναι άκρως καλοκαιρινός με υψηλές μάιστα θερμοκρασίες που θα συνεχίσουν να μας οδηγούν στις παραλίες.

Τα γράφω όλα αυτά για όλους εσάς που βιάζεστε να ρίξετε τίτλους τέλους στο φετινό καλοκαίρι.

BASTA που λένε και οι Ιταλοί αφού το καλοκαίρι συνεχίζεται.

Σκεφθείτε ότι και φέτος άργησε να καλοκαιριάσει που σημαίνει πολύ απλά ότι το καλοκαίρι θα τραβήξει λίγο πίσω.

Όχι μόνο ο Αύγουστος αλλά και ο Σεπτέμβρης που είναι και ο μήνας για τα καλύτερα μπάνια θέλουμε να πιστεύουμε οτι θα είναι καλοκαιρινός.

Μάλιστα ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιες παραλίες που είχανε πάρα πολύ κόσμο τους προηγούμενους μήνες και να τις απολαύσετε.

 

Το τελευταίο μπουρίνι που “χτύπησε” το Νομό Καβάλας το μεσημέρι του Σαββάτου που μας πέρασε επηρεάσε κυρίως το παραλιακό μέτωπο των Δυτικών περιοχών του Νομού αφού για παράδειγμα στον Βρασίδα στο Παληό στη Νέα Ηρακλείτσα έγινε χαμός και μέσα στη Νέα Πέραμο δεν έπεσε σταγόνα όπως επίσης σε Ελαιοχώρι και Ελευθεραί.

Αντίθετα το μπουρίνι ανήμερα του 15Αύγουστου έφερε πολύ βροχή στη Νέα Πέραμο χωρίς να πέσει σταγόνα σε Ηρακλείτσα και Παληό.

 

Ο γάμος της Έλενας Ράπτη που έγινε πριν από μερικούς μήνες και δεν έγινε αντιληπτός από κανένα δείχνει ότι αυτός που θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μπορεί και τα καταφέρνει.

Για να μην τρώτε το παραμύθι ότι κανείς επώνυμος δεν γλυτώνει από τους παπαράτσι.

Αυτοί που θέλουν γλυτώνουν.

Αυτοί που δεν θέλουν είναι κάθε μέρα πρωτοσέλιδα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

Όλα θα πάνε καλά το καλοκαίρι θα συνεχιστεί και εμείς θα συνεχίσουμε τις βουτιές που όσο θα περνάνε οι μέρες θα είναι όλο και πιο δροσερές.

Μετά το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου φαίνεται ότι έρχονται δροσιές.

Καλή σας ημέρα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης