Πάντα η Καβάλα ήταν στο έργο του οικιακού φυσικού αερίου

 Πάντα η Καβάλα ήταν στο έργο του οικιακού φυσικού αερίου

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης άκουσε τις χθεσινές δηλώσεις του Μακάριου Λαζαρίδη στο ράδιο Πρωινή. Είχε ακούσει δηλώσεις του ιδίου και σε τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας το προηγούμενο βράδυ. Του απάντησε συνολικά: « Δεν μπορώ να τον καταλάβω τον κ. Λαζαρίδη. Με όσα λέει εκθέτει δικούς του ανθρώπους. Το κόμμα του. Σε όνειρο του βγήκε η Καβάλα από το έργο του οικιακού φυσικού αερίου… Λέει ψέματα. Δεν είναι καλά. Τέτοια προβλήματα υπάρχουν στα έργα. Λύνονται χωρίς να λες ότι εσύ τα έλυσες».

*Δηλώσεις του Κώστα Μορφίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο Καβάλας: Τα όσα συζητήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μετέφερε, μιλώντας στο «Κόκκινο Καβάλας», ο υπεύθυνος Τύπου της ΝΕ Καβάλας του κόμματος, Κώστας Μορφίδης.

Τόνισε ότι για πρώτη φορά ένα κόμμα κάνει δημόσιο απολογισμό του κυβερνητικού έργου του και αναζητά τις αιτίες της ήττας στις εκλογές του 2019. Επίσης, μέσα στην εβδομάδα θα είναι έτοιμο και το κείμενο του προγραμματισμού δράσης του κόμματος. Τα κείμενα θα μπουν στην προσυνεδριακή διαβούλευση.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε και σε όσα έχουν ειπωθεί από διάφορα μέσα ενημέρωσης για αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών της ΚΕ, γνωστοποιώντας ότι το ζήτημα που τέθηκε αφορούσε στο αν τα νέα μέλη που εγγράφονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας i-syriza, θεωρούνται αυτομάτως και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνία που λύθηκε με απλή ψηφοφορία.

 

 

 

Διαβάστε επίσης