• 30 Απριλίου 2024,

Παντελής Στυλιανού στους 93,7: « Πληρώσαμε ένα νεκρό διάστημα στο β` μέρος»

 Παντελής Στυλιανού στους 93,7: « Πληρώσαμε ένα νεκρό διάστημα στο β` μέρος»

Δηλώσεις για την ισοπαλία του Αετού Ορφανού  στο γήπεδο της Ηράκλειας με τον Μ. Α Καρπερής έκανε στους 93, 7 ο προπονητής Παντελής Στυλιανού. Αναλυτικά τόνισε: « Από την προσπάθεια των παιδιών έμεινα ευχαριστημένος. Απλά είχαμε ένα νεκρό διάστημα για περίπου 15-20 λεπτά στο β` μέρος, το οποίο το πληρώσαμε. Σε αυτό το διάστημα είχαμε λάθος μαρκαρίσματα.  Στο διάστημα αυτό δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο. Επίσης να πω ότι στο 0-2 μας δόθηκαν οι ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς, όπως και στο 1-2. Δεν το κάναμε και στο τέλος μας τιμώρησε η μπάλα. Είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Καρπερής είχε ενθουσιασμό και το πάλεψε μέχρι το τέλος. Αυτό που περιμέναμε από τον Μ. Α αυτό συναντήσαμε. Ηρθε κόσμος από το Οφρύνιο και τους ευχαριστούμε. Σίγουρα στεναχωρηθήκαμε που δεν τους δώσαμε τη χαρά της νίκης σ` ένα ιστορικό παιχνίδια για το σύλλογο. Δεν είμαι απλά δυσαρεστημένος είμαι… πολύ δυσαρεστημένος.  Είμαι… σκασμένος από το πώς εξελίχθηκε το ματς.

Φυσικά κάνω πρώτα εγώ την αυτοκριτική μου και μετά θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα ενώ έχουμε τώρα δυο παιχνίδια στην Ελευθερούπολη. Το ένα για το Κύπελλο με τον Κεραυνό Πέρνης και πρωτάθλημα την Κυριακή με τον Ορφέα Ξάνθης.  Θα γίνουν ίσως δυο μεταγραφές ακόμη. Μια για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και η άλλη για τη θέση του στόπερ. Θα μιλήσω με τη διοίκηση. Ο Κωνσταντινίδης επανήλθε στις προπονήσεις και σε 10-15 μέρες θα είναι τελείως καλά αφού δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις».

 

 

Διαβάστε επίσης