• 4 Μαΐου 2024,

Παντελής Στυλιανού στους 93,7: « Σ` έναν τελικό, όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες»

 Παντελής Στυλιανού στους 93,7: « Σ` έναν τελικό, όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες»

Δηλώσεις για το σημερινό τελικό κυπέλλου, έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Ορφανού Παντελής Στυλιανού, τονίζοντας ότι όλοι σ` έναν τελικό έχουν ίσες ευκαιρίες. Επίσης θυμήθηκε τελικούς που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής ενώ σαν προπονητής θα βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πες μας την άποψη σου για τον τελικό του κυπέλλου; Θεωρητικά ο Αετός φαίνεται ότι είναι το φαβορί.

Απάντηση: Είναι ένας τελικός που πάντα όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες. Σαν ομάδα μπορεί να έχουμε τον πρώτο λόγο αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι ένα παιχνίδι 90 λεπτών όπου παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη και πολλά άλλα που μπορούν να συμβούν. Σε δυο παιχνίδια θα ήταν διαφορετική κατάσταση.  Παίξαμε μαζί το Σάββατο για το πρωτάθλημα αλλά δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Επίσης είναι αδιανόητο εδώ στην Καβάλα να κρύβουμε τα χαρτιά μας.  Ο καθένας ξέρει το υλικό του άλλου. Σίγουρα μπορείς να μη βάλεις κάποιους παίκτες για λόγους ξεκούρασης αλλά γνωριζόμαστε πολύ καλά όλες οι ομάδες μεταξύ μας.

Ερώτηση: Είναι η πρώτη φορά που σαν προπονητής ο Παντελής Στυλιανού θα βρεθεί σ` έναν τελικό κυπέλλου;

Απάντηση: Για πρώτη φορά σαν προπονητής. Σαν παίκτης έχω παίξει πολλές φορές. Για μένα είναι ένας πολύ ωραίος θεσμός, που πρέπει να υποστηριχθεί ακόμη περισσότερο. Να είναι μια γιορτή και να προβληθεί απ` όλους που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο.  Είναι μια καλή περίπτωση να δείξει ότι η Καβάλα έχει πολύ καλό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το επίπεδο νομίζω ότι είναι πολύ καλό.

Ερώτηση: Σαν ποδοσφαιριστής ποιον τελικό θυμάται περισσότερο ο Παντελής Στυλιανού;

Απάντηση: Θυμάμαι περισσότερο έναν τελικό που χάσαμε με τον Ορφέα κόντρα στο Νέστο.

Βέβαια έχω πάρει αρκετά κύπελλα με τον Ορφέα αλλά αυτό τον τελικό το χάσαμε χωρίς να το έχουμε καταλάβει.  Ηταν  το σκορ 3-2 υπέρ του Νέστου που δε μπήκε στην περιοχή μας και… χάσαμε.

Νομίζω ότι με σουτ από μακριά ο Χάιτας.

Στην παράταση επίσης είχαμε κερδίσει το Νέστο με 1-0 με γκολ του Κωνσταντίνου από σέντρα του Ψευτάκη το 1992-1993 όπου τότε ο Νέστος βγήκε στη Γ` Εθνική. Προπονητής ήταν ο Στέλιος Κατρακυλάκης.

Ερώτηση: Είναι επιτυχημένη η χρονιά για τον Αετό Ορφανού που μετράει αντίστροφα για τη Γ` Εθνική; 

Απάντηση: Είναι νωρίς ακόμη. Θα κάνουμε ταμείο το Μάιο. Σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία μας είναι πολύ καλή. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανταποκριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μιλάμε για ισορροπημένα παιδιά τα οποία δουλεύουν πάρα πολύ στην προπόνηση.  Το βγάζουν αυτό μέσα στο γήπεδο και είναι άξιοι συγχαρητηρίων.  Ταμείο θα κάνουμε το Μάιο.  Μέχρι τώρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση.

Ερώτηση:  Έχετε συζητήσει με τον κ. Λαμπίδη το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία σας και στη Γ` Εθνική;

Απάντηση: Υπάρχει πολύ καλη σχέση με το συμβούλιο που είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα πάρα πολύ.  Υπάρχει χημεία.

Η συμφωνία μας είναι μέχρι τέλος του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θέλουμε ο καθένας.  Θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε πως θα κινηθούμε.

Διαβάστε επίσης