• 8 Μαΐου 2024,

Ξεσπάει όταν βρίσκει τον Εορδαϊκό – Πρωινές προπονήσεις για τον ΑΟΚ

 Ξεσπάει όταν βρίσκει τον Εορδαϊκό – Πρωινές προπονήσεις για τον ΑΟΚ

Σήμερα ο ΑΟΚ θα προπονηθεί το πρωί, το ίδιο έγινε και χθες.

Ο Αγγελος Διγκόζης περιμένει τη βελτίωση της κατάστασης των τραυματιών(Ζυγκερίδης, Μπαντάνης, Παναγιωτόπουλος) για να δει αν τελικά μπορεί να τους υπολογίζει για το ματς με την Καλαμαριά.

Δεν υπάρχουν τιμωρημένοι εκτός από τον Κυριακίδη που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς που έρχεται,

Από το 2015 είχε να σημειώσει 4 γκολ  και πάνω εκτός έδρας

Ο ΑΟΚ είχε να σημειώσει 4 γκολ και πάνω σε εκτός έδρας παιχνίδι από τις 8/11/2015. Τότε είχε επικρατήσει στην Καλαμαριά με 5-1, έχοντας στον πάγκο τον Κώστα Ανυφαντάκη.

Σημειώνουμε ότι μέσα στην Πτολεμαϊδα ήταν η πρώτη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Για τελευταία φορά ο ΑΟΚ είχε κερδίσει στις 15 Μαϊου του 2016 μέσα στη Δόξα Δράμας με 2-1.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη  είχε  να κερδίσει μετά τις 29 Ιανουαρίου, όταν επικράτησε με 1-0 στο «Ανθή Καραγιάννη» την ομάδα του Λαγκαδά. Μέχρι την Πτολεμαϊδα είχε πολλές ισοπαλίες και μια ήττα στη Δράμα. Γενικά τα παιχνίδια του ΑΟΚ με τον Εορδαϊκό έχουν πολλά γκολ. Στον Α` γύρο είχε επικρατήσει με 5-1.  Πέρσι είχε κερδίσει δυο φορές, στην Καβάλα με 4-0 και στην Πτολεμαϊδα με 3-0.  Στους σκόρερ του ΑΟΚ, ο Παβίσεβιτς παραμένει πρώτος με 8 γκολ ενώ από το Γενάρη και μετά παίζει στη Δράμα όπου έχει πετύχει 1 γκολ. Ακολουθεί ο Γιώργος Λίτσκας με 5 γκολ. Ο Παναγιωτόπουλος έχει 5 γκολ αλλά τα τρία τα έχει πετύχει με την ομάδα του Νέστου, πριν το Γενάρη.

Από εκεί και πέρα ο Τζιτζιφάκος πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του ΑΟΚ, μέσα στην Πτολεμαϊδα.

Ο Μελισσόπουλος έφτασε στα 3 γκολ μέσα σε δυο παιχνίδια. Ένα πέτυχε με το Παραλίμνι και δυο με τον Εορδαϊκό

Οι σκόρερ του 1ου ομίλου

Ο Πόποβιτς παραμένει στην 1η θέση του πίνακα αλλά ο Ιγκορ πλησιάζει. Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ της Δόξας σκόραρε και στο Παραλίμνι. Ανέβηκε ο Κυβελίδης με τα δυο γκολ που πέτυχε στη νίκη της Καλαμαριάς απέναντι στην ομάδα του Μακεδονικού Φούφα.  Στη Δόξα εξακολουθεί να σκοράρει ο Πινδώνης αν και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.  Πέτυχε γκολ και στο Παραλίμνι.

Αναλυτικά

17 γκολ: Πόποβιτς(Απόλλων Καλαμαριάς)

15 γκολ: Ιγκορ(Δόξα Δράμας)

13 γκολ: Στεφανίδης(Λαγκαδάς)

12 γκολ: Κυβελίδης(Απόλλων Καλαμαριάς)

9 γκολ: Παβίσεβιτς(Δόξα Δράμας), Γαϊδαρτζής(Απόλλων Παραλιμνίου), Ν` Λουντούλου(Απόλλων Καλαμαριάς), Κωτσόπουλος(Νάουσα)

8 γκολ: Πινδώνης(Δόξα Δράμας)

7 γκολ: Συμελίδης(Απόλλων Καλαμαριάς)

6γκολ: Κωνσταντινίδης(ΑΟ Καρδίας), Ναλμπάντης(Απόλλων Παραλιμνίου), Κουντουράς(Καμπανιακός)

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης