Στον αστερισμό του SURVIVOR

 Στον αστερισμό του SURVIVOR

Έτσι όπως πάνε τπράγματα περισσότεροι έλληνες ασχολούνται με SURVIVOR παρά με οτιδήποτε άλλο και κυρίως με την πορεία των διαπραγματεύσεων που τα τελευταία 24ωρα παρουσιάζουν ένα ανησυχητικό μούδιασμα και στέλνουν μηνύματα απογοήτευσης και έντονου προβληματισμού για τον τρόπο με τον οποίο θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια και θα φτάσουμε σε έναν συμβιβασμό ο οποίος μόνο έντιμος δεν θα είναι γιατί κανείς δεν ήταν μέχρι σήμερα παρά τις προσδοκίες της ελληνικής πλευράς.

Αυτό που παίρνει χαμπάρι πλέον η ελληνική κυβέρνηση είναι οτι οι δανειστές δεν έχουν καμμία διάθεση να κάνουν πίσω σε κανένα σημείο της διαπραγμάτευσης και δεν πρόκεται να μας χαρίσουν τίποτα.

Η εκτίμηση οτι θα κλείσουν την αξιολόγηση για να φύγουμε απο τα πόδια τους και να μπορέσουν να ασχοληθούν με τα δικά τους δεν παίζει και δεν πρόκειται να παίξει.

Άλλο η Ελλάδα και η αξιολόγηση και άλλο οι εκλογές στην Ολλανδία και στην Γερμανία.

Αυτό σημαίνεια πολύ απλά οτι αν θέλει η ελληνική κυβέρνηση να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με επιτυχία και να κλείσει η αξιολόγηση θα πρέπει να κάνει και άλλο πίσω.

Δυστυχώς σε αυτή την σχέση μόνο ο ένας έχει μάθει να κάνει πίσω και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα.

Όσο αφορά το SURVIVOR είναι προφανές οτι όσο συνεχίζει να κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης τόσο θα ενοχλεί και θα γίνεται αποδέκτης έντονης και άδικης πολλές φορές κριτικής.

Είναι ένα παιχνίδι και έτσι θα πρέπει να το δούνε όλοι και κυρίως αυτοί που δεν έχουν μερίδιο σε αυτή την μεγάλη τηλεοπΤική επιτυχία και δεν μπορούν να διαχειριστούν την ζήλεια τους.

Προχθές το SURVIVOR ήταν πρωτοσέλιδο θέμα σε εφημερίδα της Αθήνας που το βρήκε πολύ κανιβαλίστικο αφού οι παίκτες αγωνιζόνται με νύχια και με δόντια για ένα σάντουιτς όπως έγραφε.

Μα αυτοί είναι οι όροι του παιχνιδιού και τους γνωρίζανε όλοι.

Και αυτοί που πήγανε στον Άγιο Δομίνικο για να αγωνιστούν αλλά και οι τηλεθεατές.

Γιατί το προηγούμενο SURVIVOR που έγινε πριν απο 13 περίπου χρόνια δεν απασχόλησε κανέναν και πέρασε στο ντούκου ;

Γιατί τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε ήταν άνευ σημασίας.

Φέτος όμως που σπάει τα κοντέρ ενοχλεί πολλούς.

Και να είστε σίγουροι οτι όσο θα περνάνε οι εβδομάδες και θα λιγοστεύουν οι παίκτες τόσο θα ανεβαίνει το τηλεοπτικό ενδιαφπέρον αλλά και τα νούμερα της τηλεθέασης.

Είναι αλήθεια οτι το κανάλι του ΣΚΑΙ πόνταρε στην συγκεκριμένη πανάκριβη παραγωγή και κέρδισε.

Κάθε εβδομάδα που περνάει και οι χορηγοί της εκπομπής πολαπλασιάζονται ανεβάζοντας στα ύψη τα έσοδα του καναλιού.

Επι της ουσίας θέλω να σας πω οτι απο τους ΜΑΧΗΤΕΣ η πιο δυνατή παίκτρια είναι η Ειρήνη η Κολιδά η γυμνάστρια που είναι και κορμάρα και απο τους ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ο Χρανιώτης που φαίνεται να διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο τις καταστάσεις που ζεί στις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου και να μπορεί να επιβιώνει μακριά απο καυγάδες και ίντριγκες.

Ανανεώνονται σταδιακά οι διαγραμμίσεις  των δρόμων απο την Καλαμίτσα και προς το κέντρο της πόλης αφού κυρίως οι διαβάσεις  δεν φαινόταν.

Περιμετρικά της κεντρικής πλατείας επί Σιμιτσή οι τεχνικές υπηρεσίες είχανε επιλέξει διαβάσεις τελευταίας γεννιάς με πλακόστρωτο για μεγαλύτερη διάρκεια αλλα σήμερα και αυτοί με το ζόρι διακρίνονται και χρειάζονται ένα σχετικό φρεσκάρισμα.

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης