• 26 Απριλίου 2024,

Πάνθηρες: Συνέχεια στο σήριαλ των τεσσάρων νεανίδων – Επιστολή Χρήστου Κελεμένη

 Πάνθηρες: Συνέχεια στο σήριαλ των τεσσάρων νεανίδων – Επιστολή Χρήστου Κελεμένη

Το σήριαλ φαίνεται ότι θα συνεχιστεί για τις 4 αθλήτριες που πρόσφατα δικαιώθηκαν στο ΑΣΕΑΔ και μεταγράφηκαν από την ΕΚ Καβάλας στους Πάνθηρες.

Ο Χρήστος Κελεμένης πατέρας της Σοφίας Κελεμένης με επιστολή στην «Πρωινή» αναφέρεται σε έγγραφο που έστειλε η ΕΚ Καβάλας στην ΕΟΚ και ζητάει το ποσό των 22. 500 ευρώ με αιτιολογικό  ότι πλήρωνε  για την εκμάθηση μπάσκετ σε  αυτά τα κορίτσια.

Αναλυτικά η επιστολή του Χρήστου Κελεμένη

 «Επικοινωνώ μαζί σας, για να σας ενημερώσω για την απρόσμενη εξέλιξη που έχουμε ως αναφορά το σίριαλ με την αποδέσμευση των τεσσάρων κοριτσιών της Ε.Κ.Κ. Δυστυχώς παρόλο που ο πρόεδρος της ομάδας αυτής σε συνέντευξή του σε εσάς είπε ότι τελειώνουμε εδώ, και ας τραβήξει ο καθένας το δρόμο του, τελικά όπως συνηθίζει δεν τελείωσε τίποτα και συνεχίζει να προκαλεί, με ιδιαίτερα ξεδιάντροπο τρόπο.

Μετά την απόλυτη δικαίωση των παιδιών μας από το ΑΣΕΑΔ, η ΕΚΚ, πέρασε στο επόμενο βήμα της που ήταν να στείλει έγγραφο στην ΕΟΚ, στο οποίο με ψευδή στοιχεία να ζητά από την ομάδα των Πανθήρων «τροφεία» ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, από τα παιδιά μας. Συγκεκριμένα ζητάει 5000€ για την μεταγραφή της Σπανίδου, το ίδιο ποσό για την μεταγραφή της Τσινεκίδου και της Αργυρού αντίστοιχα, και 7500 € για την μεταγραφή της κόρης μου!!!! Σύνολο €22500 , για 16χρονα κορίτσια!!

Και όλα αυτά με την αιτιολογία ότι ο σύλλογος «πλήρωνε» για την εκμάθηση μπάσκετ των κοριτσιών μας!!! Αστείο πραγματικά.Έχουμε καταθέσει στον ΑΣΕΑΔ όλα τα αποδεικτικά για το τι πληρώναμε τόσα χρόνια. Δεν έχουν δώσει για τα παιδιά μας ποτέ ούτε 1 €.

Επειδή λοιπόν η υπομονή έχει και τα όρια της, θα σας ενημερώσω για το τι κάναμε οι γονείς των παιδιών για αυτό το σωματείο. Πρώτα από όλα, πληρώναμε την συνδρομή των 30€ έκαστος, ακόμα και για τους μήνες που σταματήσαμε λόγω κορονωιού!! Δεν μας γύρισαν ποτέ λεφτά για το διάστημα αυτό πίσω.

 Τον τελευταίο χρόνο, η Οικογένεια Σπανίδη και Αργυρού, φιλοξενούσαν κορασίδα που ήρθε με μεταγραφή από την Κομοτηνή κάθε εβδομάδα, για να μπορεί το παιδί να κάνει προπονήσεις. Οι γυναίκες μας πλέναν τις στολές μετά από κάθε αγώνα σε όλες τις φάσεις των πρωταθλημάτων ακόμα και στην τελική, μόνο και μόνο να μην χρεώνεται ο σύλλογος. Επί 3 χρόνια εγώ προσωπικά έκανα τον φωτορεπόρτερ της ομάδας για να μην χρεώνεται ο σύλλογος επίσης.

Όλα τα φιλικά ματς της Ένωσης κορασίδων και Νεανίδων  και τα μισά του πρωταθλήματος χρησιμοποιούσαμε τα προσωπικά μας αυτοκίνητα, για την μεταφορά των αθλητριών. Τους γιατρούς και του φυσιοθεραπευτές φυσικά και τους πληρώναμε μόνοι μας. Ο Κύριος Σπανίδης εκτελούσε χρέη φυσιοθεραπευτή αμισθί και στα τρία χρόνια της παρουσίας της κόρης μου στην ομάδα, αλλά από ότι ξέρω και πολύ νωρίτερα.

Τι άλλο κάναμε για αυτή την ομάδα?  Από αυτά που θυμάμαι, γιατί σίγουρα υπάρχουν και άλλα, Η εταιρεία που εργάζομαι Λευκοσιδηρουργία Καβάλας Α.Ε., Η Novamed αλλά και η εταιρεία ΤζΑΝΕΤΟΣ ΑΕ πληρώσαμε επί 3 χρόνια όλες τις στολές , φόρμες, warmups, μπουφάν, του συλλόγου.

Και το ευχαριστώ του συλλόγου ήταν ότι στην τελική φάση, ο σύλλογος αποφάσισε παράτυπα και χωρίς την άδεια μας να πατήσει πάνω στις στολές μας το σήμα του σπόνσορα της μεγάλης ομάδας Energean!!!!

Σβήνοντας τα δικά μας λογότυπα… Για να φαίνεται λέει ο μεγάλος χορηγός, ο οποίος δεν είχε ούτε ένα € να δώσει για να κάνει μια καινούργια στολή τιμής ένεκεν, για τα παιδιά αυτά που δοξάσανε την πόλη μας. Απλά ντροπή….

Τι άλλο κάναμε? Μας είχαν ξεκαθαρίσει πρόεδρος και γενικός γραμματέας ότι αυτή τη χρονιά δεν υπάρχουν χρήματα οπότε οι γονείς με μπροστάρη το κύριο Σπανίδη, οργανώσαμε μια βραδιά απονομής του κυπέλλου της τρίτης νίκης στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ, από την οποία βγάλαμε όλα τα έξοδα της Β’ φάσης του Πανελληνίου που έγινε στην Θεσσαλονίκη περίπου 3000€. Το θυμάστε καλύψατε το γεγονός και σας ευχαριστούμε για αυτό.

Σε αυτή την εκδήλωση, ο ΓΓ της ένωσης χωρίς ντροπή και φυσικά χωρίς αναφορά στο χρηματικό, μας εκθείαζε πόσο «μεγάλος» Σύλλογος είναι η Ένωση. Αστεία πράγματα. Μεγάλος σύλλογος με τα λεφτά άλλων. 

Τέλος καλύψαμε φυσικά και το ποσό των περίπου 5000€ της τελικής φάσης, πληρώνοντας ακόμα και τα δωμάτια προπονητών και staff της ομάδας!!! Την ίδια χρονική περίοδο, επιχειρηματίες όπως ο  κύριος Μελελούδης, Ο Κύριος Μάρτος, ο Κύριος Βρανάς και άλλοι πολλοί βοήθησαν την ομάδα, είτε χρηματικά είτε με υπηρεσίες.

Για όλους λοιπόν αυτούς τους λόγους, όχι τροφεία δεν πρέπει να διεκδικεί η ΕΚΚ, αλλά θα πρέπει να μας πληρώσει κιόλας…

Οι Πάνθηρες από την άλλη, και πρέπει να σημειωθεί αυτό, την περυσινή χρονιά διέλυσαν ουσιαστικά το τμήμα κορασίδων τους, και παραχώρησαν τις 2 καλύτερες παίκτριες τους στην Ένωση για το κοινό καλό των παιδιών.

Σας πληροφορώ ότι η απόδοση των 2 κοριτσιών ήταν τέτοια, που νομίζω ότι χωρίς αυτά, δεν θα κατακτούσαμε το μετάλλιο.

H EKK με την συμπεριφορά της μας έδιωξε από την ομάδα, και δεν έχει σχέση εάν πηγαίναμε στους Πάνθηρες ή οπουδήποτε αλλού. ‘Ίδια ακριβώς συμπεριφορά επέδειξε και πέρυσι σε άλλη μια κοπέλα της οποίας σθεναρά αρνιόταν να τις δώσει το δελτίο για να παίξει στον ΠΑΟΚ. Τελικά και εκεί δικαιώθηκε το παιδί, απλά οι ιθύνοντες δεν βάζουν μυαλό.  Το έγκλημα δηλαδή είναι επαναλαμβανόμενο…

  Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι στο να διαχειρίζονται μικρά παιδιά. Τα παιδιά μας τα βλέπουν μόνο ως χρήμα.

Σαν πατέρας λοιπόν η συμβουλή μου στους άλλους γονείς είναι τα παιδιά σας να τα πάτε σε σωματεία που οι υπεύθυνοι αγαπούν τον αθλητισμό και τα παιδιά σας, πιο πολύ από το χρήμα. Υπάρχουν τέτοιοι σύλλογοι στην πόλη, και εάν δεν υπάρχουν είναι στο χέρι μας να τους δημιουργήσουμε με την συμπεριφορά μας.

Σύλλογοι χρηματοθήρες και εκβιαστές, ανήκουν στο παρελθόν και θα μείνουν εκεί».

Διαβάστε επίσης