ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο: 90% η συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις

 ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο: 90% η συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα επανέναρξης των προπονήσεων για τα τμήματα Κ-16 (2004-05) και Κ-14 (2006-07) με την συμμετοχή των παιδιών να αγγίζει σε ποσοστό το 90 %.  Λόγω της μακροχρόνιας αποχής των νεαρών αθλητών η επανέναρξη των προπονήσεων κρίνεται από Διοίκηση και προπονητικό teamαπαραίτητη. Οι προπονητές της Ακαδημίας μας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή επιστροφή των αθλητών στις προπονήσεις και την επαναφορά τους στην αρχική τους κατάσταση.

Εφιστούμε τη προσοχή σε γονείς και ποδοσφαιριστές πως η Ακαδημία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με καθημερινές απολυμάνσεις του αθλητικού υλικού που χρησιμοποιείται μετά από κάθε προπόνηση.

Κατανοούμε την αγωνία των μικρών ποδοσφαιριστών μας και των γονέων τους των μικρότερων τμημάτων που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα προπονήσεις και ευελπιστούμε σύντομα να είναι μαζί μας στις εγκαταστάσεις μας για άθληση όταν αυτή τους επιτραπεί.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Ακαδημία μας αυτή την εβδομάδα έχει δεχθεί και εξετάζει προσεκτικά προτάσεις για συμμετοχή σε Τουρνουά μεταξύ των οποίων και από την  εταιρία VERMIOSOCCERFESTIVALπου διεξάγεται κάθε χρόνο στο Βέρμιο και στο οποίο συμμετείχε και πέρσι. Όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των παιδιών θα αποφασιστεί η συμμετοχή μας ή όχι σε κάποιο τουρνουά εφόσον η διεξαγωγή του επιτραπεί φυσικά από την Πολιτεία.

 

 

Διαβάστε επίσης