Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης υποψήφιοι για την ενδεκάδα – Πλάνα χωρίς Γαβριηλίδη κάνει ο Δερμιτζάκης

 Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης υποψήφιοι για την ενδεκάδα –  Πλάνα χωρίς Γαβριηλίδη κάνει ο Δερμιτζάκης

Ο ΑΟΚ χθες προπονήθηκε στο γήπεδο του Πολυστύλου(παραχωρήθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα από τους ανθρώπους της τοπικής ομαδας)  ενώ σήμερα το πιθανότερο είναι να πατήσει «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Παύλος Δερμιτζάκης εκτός από τους τραυματίες  Μπαρέτα,  Κέρθι και Ντουρτμέ(εγχειρίστηκε με επιτυχία τη Δευτέρα από τον Γιώργο Τσοκτουρίδη) φαίνεται τελικά ότι δεν θα έχει στη διάθεση του για το ματς με τον Αλέξανδρο Κιλκίς και τον αρχηγό Βασίλη Γαβριηλίδη.   Ο Γαβριηλίδης πετάει για Άμστερνταμ το μεσημέρι της Κυριακής με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Ενόπλων εκτός αν αλλάξει κάτι και φύγει με άλλη πτήση.

Για τη θέση του Γαβριηλίδη βασικός υποψήφιος είναι ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος αλλά υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως ο Θωμαϊδης η να παίξει στόπερ ο Τόσκας και αμυντικό χαφ ο Τουμανίδης. Όλα αυτά θα τα δοκιμάσει σήμερα ο προπονητής του ΑΟΚ.

Ακόμη και σχήμα με Γεμιστό στη βασική ενδεκάδα.

Για πρώτη φορά με Αλέξανδρο

Για πρώτη φορά ο ΑΟΚ θα συναντηθεί με τον Αλέξανδρο Κιλκίς. Δεν υπάρχει προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Ο ΑΟΚ έχει παίξει στη Γ` Εθνική τα τελευταία χρόνια  από το νομό Κιλκίς με τον Εθνικό Αγιονερίου.

Πριν βέβαια μερικά χρόνια πάλι στη Γ` Εθνική είχε παίξει στο Πολύκαστρο. Μιλάμε με Τούλη πρόεδρο αλλά και μια χρονιά με Ψωμιάδη όπου μια ισοπαλία είχε στοιχίσει και την απομάκρυνση του Γιώτη Τσαλουχίδη από τον πάγκο της ομάδας.

Ακόμη παλαιότερα ο ΑΟΚ είχε παίξει με τη Νέα Σάντα.   Σίγουρα ο Κιλκισιακός είναι η πιο ιστορική ομάδα του νομού. Ο ΑΟΚ μάλιστα έχει παίξει αντίπαλος με τον Κιλκισιακό τη δεκαετία του ` 60 στη Β` Εθνική, και την περίοδο 1965-66 αλλά και την επόμενη χρονιά.   Στη Γ` Εθνική με τον Κιλκισιακό είχε παίξει ο ΑΟΚ την περίοδο 1989-1990.

 

Αετός- Κεραυνός Πέρνης: Για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ` Εθνικής

Ένα Καβαλιώτικο ντέρμπι την Κυριακή στο Οφρύνιο χωρίς προϊστορία σε επίπεδο Γ` Εθνικής. Ο Αετός υποδέχεται τον Κεραυνό Πέρνης για πρώτη φορά σε αγώνα Εθνικής κατηγορίας. Μέχρι τώρα οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες μόνο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ αλλά και στον τελικό Κυπέλλου την περίοδο 2016-2017 όπου τότε ο Κεραυνός Πέρνης με ήρωα τον τερματοφύλακα Γεωργούση (έπαιζε με βγαλμένο ώμο από το 85` και μετά) είχε σηκώσει το Κύπελλο που είχε κριθεί στα πέναλτι με 5-4 ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση είχαν τελειώσει με 0-0.

Στις δυο ομάδες τότε υπήρχαν διαφορετικοί προπονητές. Ο Στυλιανού στον πάγκο του Αετού και ο Τερζανίδης στον πάγκο του Κεραυνού Πέρνης.

Στα ρόστερ  δεν υπάρχουν και παίκτες που να έχουν αγωνιστεί και στις δυο ομάδες.

Αγωνιστικά πολύ δύσκολα θα παίξει ο Φώτης Δουμάνης( στη θέση του μάλλον ο Κωνσταντίνου η ο Σαββατιανός)  στον Αετό με πρόβλημα στον προσαγωγό ενώ στο στρατόπεδο του Αετού δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κωνσταντάρας και Τσανακτσόγλου.

 

Νέστος Χρυσούπολης: Επιστρέφουν Μκριτσιάν- Λ. Παπαδόπουλος

Δυο επιστροφές για τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής που αποτελεί γειτονικό ντέρμπι  με τον Ορφέα Ξάνθης.

Ο Μκρτσιάν εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής ενώ ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οπότε οι επιλογές είναι περισσότερες για τον Κετσιεμενίδη σ` ένα δύσκολο παιχνίδι όπου ο Νέστος θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.   Με δυο γκολ του Μπέλιτς και ένα του Παρουτσή ο Νέστος το απόγευμα της Τετάρτης επικράτησε με 3-1 στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα επί της τοπικής Δόξας και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

 

Διαβάστε επίσης