• 21 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Παραλίγο μπελάδες για ένα πάρτι γενεθλίων

 Παραλίγο μπελάδες για ένα πάρτι γενεθλίων

Τον Ιούνιο του 2023 μια παρέα γυναικών (κάτοικοι όλοι όμορου Νομού) νοίκιασε για ένα βράδυ κατοικία με αυλή και πισίνα σε χωριό του Δήμου Νέστου.

Το σπίτι διατίθεται για τέτοιους είδους χρήσεις και μισθώσεις. Οι γυναίκες ήθελαν να οργανώσουν πάρτι έκπληξη με αφορμή τα γενέθλια φίλης τους. Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, η μουσική του πάρτι ενόχλησε περίοικους.

Η διοργανώτρια του πάρτι ήταν κατηγορούμενη την περασμένη Πέμπτη στο Μονομελές για διατάραξη κοινής ησυχίας. Το πάρτι έγινε στην αυλή της κατοικίας ενός μικρού χωριού. Σε ένα από τα τελευταία σπίτια, κοντά στο βουνό.

Κι όμως η μουσική ενόχλησε περιοίκους! Έτσι το πάρτι το διέκοψε ή το επηρέασε ο έλεγχος της αστυνομίας. Μέλος της παρέας και μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε στο δικαστήριο ότι χρησιμοποιήθηκε κινητό τηλέφωνο, στο οποίο είχε προσαρμοστεί μικρό ηχείο.

Το πιο κοντινό σπίτι ήταν κάμποσο μακριά, κατέθεσε. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα ενοχλούσαμε και δεν το θέλαμε, πρόσθεσε. Είπε μάλιστα ότι το επίμαχο τραγούδι που ενόχλησε τον περίοικο ήταν το γνωστό «Happy Birthday». Κατά την ώρα της άφιξης της εορτάζουσας.

Τόσο η μάρτυρας όσο και η κατηγορούμενη υποστήριξαν ότι υπήρξε συμμόρφωση μετά την παρατήρηση της αστυνομίας. Η οποία αποχώρησε χωρίς να αναφερθεί στη μήνυση και στη συνέχεια που δόθηκε.

«Έτσι λοιπόν ξαφνιαστήκαμε ότι λάβαμε την ειδοποίηση για το δικαστήριο. Δεν περιμέναμε να δοθεί αυτή η συνέχεια», είπαν αμφότερες οι γυναίκες. Η Εισαγγελέας πείσθηκε από τις εξηγήσεις, πρότεινε την απαλλαγή της κατηγορούμενης. Ίδια ήταν η απόφαση της προέδρου του δικαστηρίου.

Διαβάστε επίσης