Παρελθόν ο Μιχάλης Χιονίδης από τον Κεραυνό και φωνές Μαλαματά για τη διαιτησία

 Παρελθόν ο Μιχάλης Χιονίδης από τον Κεραυνό και φωνές Μαλαματά για τη διαιτησία

Γιάννης Μαλαματάς: « Παίξαμε με… 14 αντιπάλους»

Έντονα ήταν τα παράπονα του Γιάννη Μαλαματά στους 93,7 για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αρη Αβάτου. Ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης τόνισε ότι η ομάδα του είχε να αντιμετωπίσει… 14 παίκτες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη σου για το παιχνίδι με τον Αρη Αβάτου;

Απάντηση:  Το παιχνίδι κρίθηκε από άλλους παράγοντες. Για πρώτη φορά θα μιλήσω για τη διαιτησία. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε 14 αντιπάλους και όχι 11. Μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι έχοντας μεγάλη κατοχή της μπάλας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δημιουργούσαμε φάσεις και ενώ ήμασταν πολύ καλύτεροι από ένα ανύπαρκτο πέναλτι που είδε μόνο ο διαιτητής μας άλλαξε όλο το πλάνο μας, όλη μας τη ψυχολογία και τη διάθεση των παιδιών. Είχαμε επίσης πολλές κάρτες στα πρώτα 30 λεπτά.  Νομίζω ότι η διαιτησία έπαιξε μεγάλο ρόλο για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.  Δεν μπορούσα να ηρεμήσω τους παίκτες στο ημίχρονο από αυτά μου λέγανε. Στο Β` μέρος δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα και εκεί τελειώσανε όλα για μας.  Συνεχίζουμε και πρέπει να το ξεχάσουμε.

Ερώτηση: Υπήρχαν και 3 αποβολές παικτών του Κεραυνού.

Απάντηση:  Οι αποβολές θα εκτίσουν στο ματς Κυπέλλου με τον Αετό Οφρυνίου.  Εμείς δίνουμε μεγάλο βάρος στο πρωτάθλημα και το κύπελλο περνάει σε δεύτερη μοίρα για μας. Θα πάμε στο Οφρύνιο με τα παιδιά που έχουμε στη διάθεση μας και σκεφτόμαστε το ματς που έρχεται στο πρωτάθλημα.

 

Παρελθόν ο Χιονίδης από το ρόστερ του Κεραυνού Πέρνης

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Μιχάλη Χιονίδη από το ρόστερ του Κεραυνού Πέρνης αφού αποχαιρετάει την ομάδα για πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε πριν ξεκινήσει το ματς με τον Αρη Αβάτου όταν ανακοινώθηκε ότι δεν είναι στην ενδεκάδα. Ο Χιονίδης «τσακώθηκε» με τον συμπαίκτη του Γεωργιάδη που μάλιστα διακομίστηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Παίζεται και η παραμονή του Γεωργιάδη στο ρόστερ.  Σήμερα θα κριθεί.

Τ. Π

 

 

Διαβάστε επίσης