Παρέμβαση Εμπορικού Συλλόγου για το κλειστό τραπεζικό κατάστημα

 Παρέμβαση Εμπορικού Συλλόγου για το κλειστό τραπεζικό κατάστημα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας πρόκειται να παρέμβει στα νέα δεδομένα που δημιουργεί στην Καβάλα η προσωρινή αναστολή λειτουργίας του τραπεζικού καταστήματος της Πειραιώς επί των οδό Βενιζέλου και Φιλελλήνων. Το κατάστημα δίπλα από την είσοδο του GALAXY HOTEL διέκοψε τη λειτουργία του την περασμένη Παρασκευή. Ήδη απομακρύνθηκαν τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο οι επαγγελματίες πελάτες της τράπεζας είναι πολλοί και τώρα θα πρέπει να βρουν διαφορετικό τρόπο για την εξυπηρέτησή τους, σε καταστήματα της ίδιας τράπεζας στην οδό Ομονοίας, στον κόμβο Φαλήρου και στην οδό Βενιζέλου πλησίον των δημοτικού κήπου.

Ο Βασίλης Λεμονίδης υιοθετεί τις παρατηρήσεις των συναδέλφων του σύμφωνα με τις οποίες στο χώρο όπου το κατάστημα διέκοψε τη λειτουργία του πρέπει να επανέλθουν τουλάχιστον τα ΑΤΜ. Παράπονα διατυπώνουν οι επαγγελματίες για τις συναλλαγές τους στο υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας στην οδό Ομονοίας, καθώς όπως τονίζουν πολλές φορές τα μεσημέρια της Παρασκευής το προσωπικό δεν προλαβαίνει να τους εξυπηρετήσει όλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τράπεζα Πειραιώς έκλεισε το υποκατάστημά της στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Φιλελλήνων, ωστόσο εκεί θα επανέλθει με υπηρεσίες διαφορετικού τύπου. Στην αγορά συζητιέται ότι ο χώρος θα διατηρηθεί σε χρήση από την τράπεζα όμως εκεί οι συναλλαγές θα γίνονται μόνο με μηχανήματα. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο τότε το πρόβλημα θα είναι προσωρινό.

 

Διαβάστε επίσης