• 18 Απριλίου 2024,

Παρουσιάση «βιωματικού» βιβλίου

 Παρουσιάση «βιωματικού» βιβλίου

 

Την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, στις 19.30 το απόγευμα πρόκειται να παρουσιαστεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, το εξαιρετικού ενδιαφέροντος βιβλίο του συμπολίτη μας συνταξιούχου τεχνικού τύπου Παναγιώτη Αναστασιάδη που έχει τον τίτλο «Βιωματικό».

Το βιβλίο, που είναι στην ουσία μια αυτογραφική περιήγηση στην Καβάλα του 20ου αιώνα από τη δεκαετία του ’30 μέχρι την δεκαετία του ’80, περιλαμβάνει μοναδικές προσωπικές μαρτυρίες του συγγραφέα από τη ζωή της πόλης αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό που σε πολλές περιπτώσεις είναι και σπάνιο.

Το «Βιωματικό» του Παναγιώτη Αναστασιάδη, που εκδόθηκε με την αποκλειστική χορηγία του συμπολίτη μας επαγγελματία Θέμου Ανανιάδη, θα παρουσιάσουν στην εκδήλωση οι ιστορικοί Νίκος Καραγιαννακίδης και Κομνηνός Απότας.

Φυσικά θα παραστεί και ο συγγραφέας που πρέπει να σημειώσουμε ότι είχε και στο παρελθόν γράψει και εκδώσει ένα μικρό βιβλίο που είχε τίτλο «Επί του πιεστηρίου» και ήταν αφιερωμένο στους συναδέλφους του τεχνικούς τύπου στην Καβάλα από το 1945 έως το 1995.

Διαβάστε επίσης