• 18 Απριλίου 2024,

Παρουσίαση Λευκώματος Σκίτσων του καβαλιώτη σκιτσογράφου Μπάμπη Καζαντζίδη!

 Παρουσίαση Λευκώματος Σκίτσων του καβαλιώτη σκιτσογράφου Μπάμπη Καζαντζίδη!

Η παρουσίαση ενός βιβλίου στην Καβάλα δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η συγγραφική δραστηριότητα στην πόλη μας, τα τελευταία χρόνια, είναι έντονη. Για πρώτη φορά όμως, ένας τοπικός, «ερασιτέχνης» καλλιτέχνης της σκιτσογραφίας, ο Μπάμπης Καζαντζίδης, προχώρησε στην έκδοση ενός πολυτελούς έγχρωμου λευκώματος μέσα από το οποίο παρουσιάζονται 94 σκίτσα που ο ίδιος φιλοτέχνησε.

2010-2017… χρόνια κρίσης!

Αντικείμενο και πηγή έμπνευσης για τα σκίτσα που παρουσιάζονται στην έκδοση αποτέλεσε η οικονομική κρίση και ο τρόπος με τον οποίο οι εκάστοτε κυβερνήσεις την αντιμετώπισαν τα επτά προηγούμενα χρόνια. Έτσι, οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να γελάσουν και να προβληματιστούν μέσα από μία σειρά σκίτσων που συνδυάζονται έξυπνα δημιουργώντας την πιο ανατρεπτική έκδοση της χρονιάς!

23 Μαΐου 2018 – Μυροβόλος Άνοιξις – Ώρα: 18:30

Ο σκιτσογράφος Μπάμπης Καζαντζίδης και ο τοπικός εκδοτικός οίκος «Angels Adv» σχεδίασαν μία πολύ όμορφη εκδήλωση για την πρώτη παρουσίαση του λευκώματος στο κοινό της Καβάλας, αυτή την Τετάρτη 23 Μαΐου στο γνωστό καφέ της παραλίας «Μυροβόλος Άνοιξις». Μία απογευματινή εκδήλωση (18:30) με καλεσμένους όλους τους καβαλιώτες που μπορούν να κεραστούν το καφεδάκι τους καλωσορίζοντας μία προσπάθεια που πραγματικά «γράφει ιστορία» ως η πρώτη ανάλογη σε τοπικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης