Παρουσιάστηκε το AirSea Show 2018 για την Καβάλα και τη Νέα Πέραμο (φωτογραφίες)

 Παρουσιάστηκε το AirSea Show 2018 για την Καβάλα και τη Νέα Πέραμο (φωτογραφίες)

Έγινε η παρουσίαση του 7ου AirSea Show 2018 της Καβάλας  αλλά και του 2ου Pageo Flying Day στη Ν. Πέραμο. Το πρώτο θα λάβει μέρος από τις 29 έως 30 Ιουνίου στο Λιμάνι της Καβάλας και το δεύτερο που είναι αναβαθμισμένο  στις 1 Ιουλίου στη Νέα Πέραμο.

Στην αρχή της συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε στο «Marin» ο διευθυντής της διοργάνωσης Παναγιώτης Γεωργιάδης μίλησε για  το  πρόγραμμα των δυο διαφορετικών εκδηλώσεων, ακόμη για  τα σημεία που θα γίνει το σόου στην Καβάλα και στη Νέα Πέραμο. Χαρακτήρισε της ίδιας φιλοσοφίας και τα δυο προγράμματα. Στη Νέα Πέραμο από τα 17 λεπτά που κράτησε πέρσι φέτος θα πάει στις 2 ώρες. Επίσης αναφέρθηκε και σε κάποια νούμερα που δείχνουν τη μεγάλη επιτυχία που έχει το AirSea Show.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Δήμαρχος κ. Τσανάκα:

«  Για μια ακόμη χρονιά οι Καβαλιώτες αλλά και εκατοντάδες επισκέπτες σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά, συμμετέχοντας σε αυτή την τόση μεγάλη αεροπορική γιορτή στην παραλία της Καβάλας.  Καταφέραμε τους στόχους που είχαμε βάλει.  Στηρίζουμε την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή, εκτιμώντας ότι έτσι επενδύει στο μέλλον, παρουσιάζοντας στους δημότες καινούριους τρόπους ψυχαγωγίας. Τόσα χρόνια κανείς δεν έχει μετανιώσει. Καλώ τους Καβαλιώτες να παρακολουθήσουν το αεροπορικό σόου σηκώνοντας το κεφάλι ψηλά».

Ακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος:

«  Απευθύνουμε μια μεγάλη πρόσκληση στους Καβαλιώτες και σε όλους τους ανθρώπους από τις γύρω περιοχές. Η εκδήλωση είναι μοναδική. Εχει εξελιχθεί σε  κορυφαία που γίνεται σ` ένα πολύ ωραίο σημείο της πόλης μας πάνω από το λιμάνι»

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Παγγαίου κ. Χρήστος Μποσμπότης τόνισε:

«  Με μεγάλη χαρά για δεύτερη χρονιά συμμετέχουμε σε αυτό το σόου.  Στη  περσινή χρονιά για το Παγγαίο το σόου έγινε στη Ν. Πέραμο σε μια ακατάλληλη ώρα μέσα σε αφόρητη ζέστη ενώ τώρα το καταφέραμε να γίνει το απόγευμα. Φέτος ευελπιστούμε να έχει μεγαλύτερη ανταποδοτικότητα.  Θα υπάρχουν και παράλληλες δράσεις ενώ το σόου θα το παρουσιάσουν ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Φελίσια Λαπάτη που έγινε γνωστή από το Survivor 2».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας, η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ κ. Αναστασία Ιωσηφίδου, ο πρόεδρος του Λιμεναρχείου  Καβάλας κ. Χρήστος Ηλιάδης και ο πρόεδρος των Καφεζυθοπώλων κ. Γιώργος Βαφείδης.  Όλοι τους κάλεσαν τον κόσμο να παρακολουθήσει το σόου ενώ η κ. Ιωσηφίδου αναφέρθηκε στα οφέλη που έχει η Καβάλα από την εκδήλωση όπως και ο κ. Δέμπας.
Τη συνέντευξη τύπου έκλεισαν οι δυο παρουσιαστές Έμυ Καμπουρίδου και Γιάννης Σερβετάς. Η πρώτη δήλωσε συγκινημένη για το γεγονός ότι και φέτος θα λάβει μέρος στην εκδήλωση, τονίζοντας  την σημαντική για την προβολή της Καβάλας

Ο δεύτερος είπε ότι νιώθει Μακεδόνας, ούτε Βόρειος, ούτε Νότιος παράλληλα με τη μεγάλη χαρά που βρίσκεται στην Καβάλα.

 

Διαβάστε επίσης