• 8 Μαΐου 2024,

Πάσχα μακριά από το χωριό αλλά με μαγιό !

 Πάσχα μακριά από το χωριό αλλά με μαγιό !

Τελικά έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα  είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνουμε Πάσχα μακριά από το χωριό αλλά με μαγιό αφού το Μεγάλο Σάββατο η θερμοκρασία που προβλέπεται για την πόλη της Καβάλας είναι οι 29 βαθμοί.

Βλέπω τόσο το Μεγάλο Σάββατο όσο και την Κυριακή του Πάσχα αν ο υδράργυρος αγγίξει τους 30 βαθμούς κελσίου να γεμίσουν οι παραλίες του Νομού.

Σούβλα στην παραλία με μαγιό και παρεό !

Η αλήθεια είναι ότι μετά από έναν δύσκολο καιρικά Απρίλη αυτές τις θερμές ημέρες τις θέλαμε , τις είχαμε ανάγκη.

Δεν μας χαλάνε καθόλου οι 29 και 30 βαθμοί τις ημέρες του Πάσχα αλλά αυτές οι θερμοκρασίες , σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο θα αλλάξουν αμέσως μετά το Πάσχα αφού είναι πολύ νωρίς για να διατηρηθούν από τώρα.

 

Το σύνθημα των ημερών είναι το εξής :

Κάντε τα εμβόλια πετάξτε τις μάσκες !
Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο από τον Σεπτέμβριο του 2021 να πετάξουν τις μάσκες όσοι θα έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της covid.

Αυτό είναι σωστό και δίκαιο.

Δεν βλέπετε τι γίνεται στις χώρες που έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό οι εμβολιασμοί ;

Έχουμε αρχίσει να βλέπουμε εικόνες που δεν θυμίζουν σε τίποτα την πανδημία.

Γεμάτα μαγαζιά και σε κλειστούς χώρους χωρίς μάσκες και αποστάσεις ασφαλείας.

Αυτές τις εικόνες θέλουμε και για την δική μας χώρα αλλά για να τις δούμε θα πρέπει να φορτσάρουμε με τους εμβολιασμούς.

 

Από προχθές Μεγάλη Δευτέρα η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ξεκινάει στις 10 το βράδυ και από τις 3 Μαΐου που θα ξεκινήσει και η εστίαση θα πάει μία ώρα αργότερα στις 11 και από τον Ιούνιο ευελπιστούμε να πάει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα γιατί είναι καλοκαίρι και θα είναι πολύ λογικό να υπάρχει αυτή παράταση.

 

O Χάρης Καστανίδης με δηλώσεις του ζητά να επιστρέψει το όνομα ΠΑΣΟΚ και ο πράσινος ήλιος.

Είναι προς την σωστή κατεύθυνση αυτή η δήλωση του  Χάρη ο οποίος  θα πρέπει εκτός από το όνομα και το σύμβολο με κάποιο τρόπο να  ζητήσει να επιστρέψουν και οι μέρες ΠΑΣΟΚ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης