“Πάτησε” το κουμπί για τις κατεδαφίσεις στο Ελληνικό ο Μητσοτάκης – Μακάρι να γινόταν και άλλα πράγματα με το πάτημα ενός κουμπιού σε αυτή την χώρα

 “Πάτησε” το κουμπί για τις κατεδαφίσεις στο Ελληνικό ο Μητσοτάκης  – Μακάρι να γινόταν και άλλα πράγματα με το πάτημα ενός κουμπιού σε αυτή την χώρα

Δεν μπορεί να μην είδατε την Παρασκευή σε κάποιο site φώτο από την παρουσία του πρωθυπουργού στο Ελληνικό στο οποίο ξεκινήσανε και οι εργασίες κατεδάφισης προκειμένου να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο στη Μεσόγειο.

Το κουμπί για να ξεκινήσουν οι κατεδαφίσεις το πάτησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός χαρκτηρίζοντας μάλιστα το έργο που θα γίνει στην συγκεκριμένη έκταση ως “κυψέλη ανάπτυξης”.

Σίγουρα αυτή η εξέλιξη είναι θετική για την ανάπτυξη της χώρας αλλά με ένα κουμπί δεν γίνονται και θαύματα.

Αυτή η χώρα χρειάζεται και άλλα κουμπιά που θα πατάς και θα γίνονται αυτόματα ένα σωρό άλλα πράγματα εξίσου απαραίτητα.

Μακάρι με το πάτημα ενός κουμπιού να διώχναμε τον Covid μακάρι με το πάτημα ενός κουμπιού να βρίσκαμε το εμβόλιο και μακάρι με το πάτημα ενός κουμπιού να γεμίζανε τα νησιά μας με τουρίστες.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Μπορεί να βρήκαμε και να πατήσαμε το κουμπί των κατεδαφίσεων αλλά για τα άλλα τα κουμπιά δεν υπάρχει καμία θετική εξέλιξη.

Υπάρχει η προοπτική σίγουρα αλλά έχουμε δρόμο πολύ μέχρι να βρούμε και τα άλλα κουμπιά.

 

Μετά τον ξεσηκωμό των ανθρώπων που ασχολούνται με τον τουρισμό κυρίως στην Αν. Μακεδονία και Θράκη η κυβέρνηση σκέφτεται να επανεξετάσει το κλείσιμο του συνοριακού σταθμού στη Νυμφαία.

Το κλείσιμο αυτό κάνει ζημιά αφού αυτόματα αποκλείει χιλιάδες τουρίστες , κυρίως Ρουμάνους από τουριστικούς προορισμούς της Περιφέρειας μας.

Με την κατάλληλη ιατρική υποδομή και το προσωπικό για ελέγχους  μπορεί να ανοίξει και πάλι ο συγκεκριμένος συνοριακός σταθμός και να δώσει ελπίδα σε ένα σωρό τουριστικές επιχειρήσεις που στην κυριολεξία παλεύουν να κρατηθούν ζωντανές.

 

Μόλις μυρίστηκε μείωση αποδοχών η Μενεγάκη κατέβασε ρολά και πέταξε τίτλους τέλους.

Σιγά μην κάθεται η Ελένη να κάνει τηλεόραση για πενταροδεκάρες.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης