Παύλος Σταματόπουλος: « Χρειάζεται να χτίσουμε ένα σερί»

 Παύλος Σταματόπουλος: « Χρειάζεται να χτίσουμε ένα σερί»

Ο πλάγιος αμυντικός του ΑΟΚ, Παύλος Σταματόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΛΦΚ στους 93,7. Μίλησε για το παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης, για την έδρα αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά.

*Για το ματς που πέρασε με τον Ορφέα Ξάνθης: « Σίγουρα ήταν ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα για μας. Δεν το περιμέναμε. Μας στεναχωρεί αυτό, γιατί ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία.

Αυτό το ματς έχει περάσει και πλέον δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, να το αλλάξουμε. Κρατάμε, ότι δε δεχθήκαμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μάλιστα δεν μας έκανε ευκαιρίες.

Μας προβλημάτισε ότι δε δημιουργήσαμε φάσεις. Είχαμε κατοχή, ο Ορφέας ήταν κλεισμένος πίσω στην άμυνα.  Δε μπορέσαμε να βρούμε πολλές χώρους, για να πούμε ότι μας αδίκησε το αποτέλεσμα. Ηταν κάτι που το περιμέναμε, ξέραμε ότι θα έρθει ο Ορφέας Ξάνθης και θα κλειστεί πίσω.  Είχαμε δουλέψει για το πώς θα διασπάσουμε την άμυνα, όμως δε μας βγήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.  Τα συνεχόμενα σφυρίγματα του διαιτητή, «έσπασαν» το ρυθμό και αυτό μας επηρέασε.  Είχαμε την κατοχή, μας εκνεύρισαν οι πολλές διακοπές. Βέβαια δε μας  φταίει ο διαιτητής για το τελικό αποτέλεσμα. Θα συναντήσουμε και άλλα τέτοια παιχνίδια, οπότε πρέπει να βρούμε τρόπους να διασπάμε τις αντίπαλες άμυνες.  Γνωρίζαμε επίσης ότι το φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης δε θα έχει καμία σχέση με το επίσημο. Ο αντίπαλος έπαιξε διαφορετικά. Στο φιλικό προσπαθούσανε να παίξουν».

*Για το αν επηρέασε το μικρό γήπεδο, για το 0-0: « Σίγουρα είναι ένας παράγοντας. Στο Βερούλειο είναι θετικό, που ο κόσμος είναι κοντά. Παικτικά όμως δε μας ευνοεί καθόλου. Είναι μικρός χώρος.

Δεν είναι τόσο καλός ο χλοοτάπητας, όσο φαίνεται. Πρέπει να παίζουμε στο «Ανθή Καραγιάννη». Είναι η έδρα μας. Σίγουρα μας επηρέασε και το γεγονός ότι είχαμε λίγες στον αριθμό λύσεις, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Επίσης ο Ζλατκόφσκι έπαθε υποτροπή και βγήκε αλλαγή. Ο Πτηνόπουλος σίγουρα βοήθησε ενώ ο Γρηγόρης βοήθησε αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος 100%. Ο Μελισσόπουλος ήταν μεγάλη απώλεια ενώ δεν είχαμε και Μπρατσιάνι, Λίτσκα».

*Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: « Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά ο ΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και αυτά τα αποτελέσματα, πρέπει να τα ξεπερνάει. Το αφήνουμε στην άκρη αυτό το αποτέλεσμα που ελπίζω στην έδρα μας, να είναι και το τελευταίο αρνητικό. Κοιτάμε το ματς της Κυριακής, που επίσης είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να ξεκινήσουμε ένα σερί, για να φτιάξουμε τα πράγματα.

Φέτος το πιστεύουμε παραπάνω. Εχουμε στόχους. Υπάρχει γεμάτο ρόστερ.  Η άνοδος είναι ο στόχος. Πέρσι ήταν ο Αρης που έκανε τη διαφορά. Φέτος  μπορούμε να είμαστε εμείς, που θα τερματίσουμε στην πρώτη θέση»

 

Διαβάστε επίσης