• 26 Απριλίου 2024,

Παύλος Δερμιτζάκης: « Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

 Παύλος Δερμιτζάκης:  « Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

 Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης έκανε ο προπονητής του ΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης.  Αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Μκριτσιάν.

Αναλυτικά είπε: «  Παίξαμε πολύ δυνατά αφού θέλαμε μόνο τη νίκη. Οι αλλαγές που έγιναν έχουν να κάνουν με κάποιους μικροτραυματισμούς που είχαμε στη διάρκεια της εβδομάδας.  Κοιτάμε να κάνουμε το αυτονόητο μέχρι το τέλος της σεζόν που είναι κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας.   Αν μας είναι αυτό αρκετό η όχι. Το ίδιο κάναμε και στο τέλος του Α` γύρου. Σίγουρα μας ενδιαφέρει το τι κάνει ο Νέστος γιατί αυτόν «κυνηγάμε» στη βαθμολογία. Είναι εφικτό να κάνουμε το απόλυτο.

Πρωτίστως όμως μας ενδιαφέρει να έχουμε μόνο νίκες μέχρι τέλος.  Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ορφέα Ξάνθης και τον Μπάμπη Χατζημεστή για τη φιλοξενία που ήταν άψογη.   Δείχνουν την ποιότητα που έχουν σαν άνθρωποι και σαν ομάδα.  Συγχαίρω τον κ. Χατζημεστή που δίνει χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά.  Υπάρχει ταλέντο και σταθερότητα βάση ενός χρονοδιαγράμματος  στον Ορφέα Ξάνθης.  Ευχαριστούμε  τον κόσμο που σ` ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας  ήρθε και μας βοήθησε. Τον θέλουμε δίπλα μας.  Η Καβάλα είναι υπόθεση όλων, στα καλά και στα άσχημα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να λείπει κανείς από αυτή την προσπάθεια. Για τη διαιτησία θέλω να πω, ότι όταν βλέπουμε μια άριστη πρέπει να την αναγνωρίσουμε.   Ηταν άριστος ο κ. Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μετά το τέλος του αγώνα με το Νέστο είπε: «  Σαν εκπρόσωπος της ομάδας θέλω να ζητήσω συγνώμη για κάποια σχόλια που ακούστηκαν, τα οποία δεν μας εκφράζουν. Ένα μεγάλο ποσοστό του νομού και της ομάδα μας είναι πρόσφυγες. Καταλαβαίνομε τη σημασία των πραγμάτων.  Ρατσιστικά σχόλια μας βρίσκουν αντίθετους, ένα παραπάνω για λαούς που έχουν υποστεί γενοκτονίες»

 

 

Διαβάστε επίσης