• 26 Απριλίου 2024,

Παύλος Μαύρος : «Στον Ηρακλή τρέχαμε παράλληλα δύο ομάδες»

 Παύλος Μαύρος : «Στον Ηρακλή τρέχαμε παράλληλα δύο ομάδες»

Συνέντευξη στην Αθλητική Πρωινή παραχώρησε ο γενικός αρχηγός και ταμίας του Ηρακλή Καβάλας Παύλος Μαύρος.

Έκανε την αποτίμηση της χρονιάς ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα.

Αναλυτικά.

Ερώτηση : Πως ήταν η χρονιά για τον Ηρακλή Καβάλας;

Απάντηση: Μπορεί λόγω κορωνοϊού μη σεζόν να μην ολοκληρώθηκε, αλλά στη πράξη ήταν ιδιαίτερα γεμάτη.

Ειδικότερα, θα έπρεπε εκτός από τις φετινές υποχρεώσεις να καλύψουμε και ιδιαίτερα σημαντικές του πρόσφατου παρελθόντος. Ήταν σαν να τρέχαμε δύο ομάδες. Με το τρέξιμο διοίκησης και φίλων που τους ευχαριστούμε πιστεύω πως καλύψαμε μεγάλο δρόμο. Με κυριότερο παράδειγμα το γεγονός ότι  μετά από πολλά έτη πήρε ο σύλλογος φορολογική ενημερότητα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο Λόγω των καταστάσεων που προανέφερα θα έπρεπε να κινηθούμε και ανάλογα. Με πράξεις και όχι υποσχέσεις. Και στη μπάλα μετράνε οι αριθμοί.

Τελειώσαμε  αναγκαστικά το πρωτάθλημα λόγω της  πανδημίας . Με 3 εντός (Καβάλα 2004,Πρίνο,Ποσειδώνα) κ 2 εκτός (Άγιο Λουκά) θεωρητικά δεν μπορούμε να υποθέσουμε σε ποια θέση θα τερματίζαμε στη βαθμολογία. Υπόψη ότι κατακτήσαμε και  το Κύπελλο στον όμιλο μας κερδίζοντας στην παράταση τον Ποσειδώνα.

Ακόμη έπρεπε  να τρέξουμε και  την ακαδημία. Η ιστορία με τον ΑΟΚ μας πήγε πίσω. Όμως πιστεύω ότι χωρίς χρόνο, διαφήμιση μπήκε πάλι σε σωστή τροχιά.

Ερώτηση: Ποια είναι η επόμενη μέρα στον Ηρακλή Καβάλας;

Επειδή  η πλειοψηφία  των ανθρώπων που διοικούν τις ομάδες είναι απλοί άνθρωποι αρχικά ευχόμαστε να ορθοποδήσουν πάλι στη καθημερινότητα .

Επειδή η τρέλα πληρώνεται θα γίνει ότι πρέπει τη κατάλληλη στιγμή και με ώριμη συζήτηση  Άποψη μου είναι όταν κάποιον πεις ευχαριστώ σ’ αυτό το χώρο κάτι δεν έκανε σωστά.  Το κυριότερο της όλης υπόθεσης είναι ότι δύσκολα θα υπάρχουν οι πόροι άλλων ετών, διαφημίσεις, διαρκείας, λαχεία, αγορές, ημερολόγια, χοροί, εισιτήρια κτλ .

Ελπίζω ότι όλοι θα βαδίσουν με τα σημερινά δεδομένα. Για παράδειγμα σε γραφειοκρατικά θέματα ,συμμετοχές, νέα δελτία , εξοδολόγια διαιτητών  που έχει να κάνει με  ΕΠΣΚ και ΕΠΟ.

Κ αυτοί νομίζω καταλαβαίνουν τι θα υπάρχει αρχικά για τη επόμενη σεζόν. Με την ευχή να υπάρχει υγεία και να μη επανέλθει ο κορωνοϊός. Το ζητούμενο είναι να υπάρχουν  ενεργοί  σύλλογοι.  Υπάρχουν εκατέρωθεν παραδείγματα πιο παλιά.. Εγώ Θα μιλήσω με τη παρέα που είμαστε στον Ηρακλή Καβάλας.

Μακάρι να λυθούν κάποια προσωπικά πράγματα κ να έχω έστω κάποιο χρόνο να βοηθήσω και  φέτος. Θα δούμε. Βασικό ότι έκανα νέους καλούς φίλους σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής Καβάλας.

Διαβάστε επίσης