• 19 Μαΐου 2024,

Παύλος Προβατίδης στους 93,7: «Χαρούμενος που ανταποκριθήκανε τα νέα παιδιά» 

 Παύλος Προβατίδης στους 93,7: «Χαρούμενος που ανταποκριθήκανε τα νέα παιδιά» 

Δηλώσεις για τη νίκη επί της Δόξας Θεολόγου έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Οφρυνίου Παύλος Προβατίδης.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Δίκαιη η νίκη επί της Δόξας Θεολόγου στο ντέρμπι του νομού;

Απάντηση: Δίκαιη η νίκη του Αετού. Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι όπου ήμασταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά του αγώνα. Είχαμε κάποιες βασικές ελλείψεις. Δεν έπαιζαν ο Δουμάνης, ο Ελέζι και ο Κάπατζης. Παρόλα αυτά τα παιδιά που μπήκανε μέσα ήταν πολύ καλά. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται αυτά τα νέα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Αετός έπαιξε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με μια πολύ καλή και ομάδα και είχε μέσα στην ενδεκάδα 5 παιδιά που είναι από το 2000 και κάτω γεννημένοι.

Ερώτηση: Ήταν ένα ρίσκο που πήρες;

Απάντηση: Εκτός από τον Ουζούνογλου που δεν είχα κάτι και έμεινε στον πάγκο οι άλλοι ήταν με κάρτες και τραυματίες.

Δεν ήταν ρίσκο. Από τη στιγμή που ανήκουν στο ρόστερ του Αετού αυτά τα παιδιά είναι ποδοσφαιριστές Γ` Εθνικής και πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμοι και να μπορούν να ανταποκριθούνε. Αυτό για μένα είναι το πιο βασικό. Χαίρομαι που ανταποκριθήκανε τα παιδιά και πήραμε τους 3 βαθμούς. Η Δόξα Θεολόγου δεν ήταν κακή αλλά είναι μια άπειρη ομάδα στην κατηγορία. Εμείς είχαμε κάποια κενά διαστήματα ενώ τώρα δεν δεχθήκαμε γκολ. Αυτό είναι βασικό για μας.

Ερώτηση: Την ήθελε αυτή τη νίκη ο Αετός μετά από κάποια αποτελέσματα που δεν ήταν νικηφόρα.

Απάντηση: Κοιτάξτε την πρώτη μας ήττα την κάναμε την προηγούμενη αγωνιστική. Με τη Δόξα Κάτω Καμήλας δικαιώθηκα που έλεγα ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο Νέστος που είναι ομάδα πρωταθλητισμού την κέρδισε στα τελευταία λεπτά. Η Δόξα έχει ποδοσφαιριστές που μπορεί να κάνει και πρωταθλητισμό.

Ερώτηση: Ο Αετός είναι στις πρώτες θέσεις και μάλλον μέσα στο στόχο του.

Απάντηση: Ακριβώς. Αυτό είναι ο στόχος μας. Ο Αετός το έχει δείξει με την πορεία που έχει τα προηγούμενα χρόνια, ότι πρέπει να έχει στόχο τις υψηλές θέσεις.

Ερώτηση: Μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την κορυφή;

Απάντηση: Είναι νωρίς ακόμη.  Τα πρώτα σοβαρά συμπεράσματα θα τα βγάλουμε στο τέλος του Α` γύρου. Εκεί θα έχει ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο. Είναι κάποιες ομάδες που σίγουρα είναι ανταγωνιστικές και πάνε για τις πρώτες θέσεις. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει το πρωτάθλημα να είναι ωραίο μέχρι το τέλος.

Διαβάστε επίσης