• 26 Απριλίου 2024,

Παύλος Προβατίδης στους 93,7: «Γιορτή για μας το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας»

 Παύλος Προβατίδης στους 93,7: «Γιορτή για μας το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας»

Δηλώσεις για το ματς που πέρασε με τον Κιλκισιακό αλλά και για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας (Τετάρτη 16.00 «Ανθή Καραγιάννη) έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Οφρυνίου Παύλος Προβατίδης. 

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Το σκορ μαρτυράει μια άνετη επικράτηση του Αετού  στο γήπεδο του Κιλκισιακού;

Απάντηση: Ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πρώτη φορά το έζησα να τελειώνει ένα εκτός έδρας  παιχνίδι  και να χειροκροτούν οι αντίπαλοι φίλαθλοι την ομάδα μας. Δείξαμε σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό και εκμεταλλευτήκαμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Βρήκαμε ένα πολύ καλό γήπεδο, μεγάλο, από τα καλύτερα που έχω δει στη μέχρι τώρα καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής. Ο Αετός όταν είναι σοβαρός είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός.

Ερώτηση: Βοήθησε το μεγάλο γήπεδο παίκτες με ποιότητα και γρήγορους που τους έχει η ομάδα σας;

Απάντηση: Σίγουρα ο Δουμάνης, ο Αποστολίδης και ο Σαββατιανός. Αυτή η τριπλέτα ήταν πολύ καλή. Βέβαια όλα τα παιδιά διακρίθηκαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ερώτηση: Ανεβάζει τη ψυχολογία αυτή η νίκη ενόψει Απόλλωνα Λάρισας.

Απάντηση:  Σίγουρα ήταν μια νίκη που μας βοηθάει στη ψυχολογία. Εμείς σαν ομάδα ήδη έχουμε παίξει σχεδόν … μισό γύρο. Δεν ξέρω πως θα το διαχειριστούμε.

Σαν ομάδα έχουμε δώσει μέχρι τώρα 3 ματς Κυπέλλου Ελλάδας, 1 ματς Super Cup της ΕΠΣΚ και 2 παιχνίδια πρωταθλήματος.  Για μας το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας θα είναι μια γιορτή. Θέλουμε να δώσουμε για μια ακόμη φορά το 100%. Δε λέμε όχι σε μια νέα πρόκριση για να φτάσει μετά ο Αετός να παίξει με μια ομάδα της Super League. Δεν νομίζω ότι κάποιος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο να έχει μια τέτοια πρόκληση μπροστά του και να πει όχι.

Ερώτηση: Σας βολεύει στα σχέδια σας το ουδέτερο «Ανθή Καραγιάννη»;

Απάντηση: Σίγουρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι δυο κατηγορίες πιο πάνω από μας.  Έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στην Κέρκυρα. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο και θα παλέψουμε όπως παλέψαμε τα προηγούμενα παιχνίδια. Έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο και θα τον διαβάσουμε περισσότερο. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας δυνατά σημεία και να δούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Πρέπει να προφυλαχτούμε από την πολύ καλή μεσοεπιθετική λειτουργία του Απόλλωνα.

Το λέω και πάλι είναι μια γιορτή για μας. Μακάρι αυτή η γιορτή να συνεχιστεί περισσότερο και μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας.

 

Διαβάστε επίσης