Πέρασε ξυστά η “Κάρμελ” από την Καβάλα

 Πέρασε ξυστά η “Κάρμελ” από την Καβάλα

H επέλαση της «Κάρμελ» μας επηρέασε ελάχιστα αφού για άλλη μια φορά πέρασε ξυστά από την δική μας γειτονιά.

Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο που όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να αργήσει και πολύ.

Στην Καβάλα η «Κάρμελ»  έφερε μόνο χαμηλές θερμοκρασίες που είναι και λογικές για την εποχή που διανύουμε.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΕΜΥ και αυτή η εβδομάδα θα έχει πολύ κρύο , δεν θα έχει φαινόμενα και η Τετάρτη παραμένει η πιο ύποπτη ημέρα της εβδομάδας  για χιονόπτωση η οποία όμως αν έρθει τελικά θα είναι ήπια.

Κάπου άκουσα ότι τα Χριστούγεννα σε όλη την Ελλάδα θα έχουμε 15 βαθμούς κελσίου.

Δεν μας χαλάει καθόλου και αυτό το σενάριο.

 

Οι  τελευταίες πληροφορίες όσο αφορά την μη επιστρεπτέα προκαταβολή της Περιφέρειας λένε ότι όσοι δεν πληρώθηκαν μέχρι σήμερα πάνε με το νέο έτος γιατί τα χρήματα τελειώσανε και περιμένουμε νέο έμβασμα που θα έρθει από τον Γενάρη και μετά.

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τον Μάρτιο του 2022 θα έχουν πληρωθεί όλοι.

Μεγάλη επιτυχία.

 

Μπορεί οι επιστήμονες να περιμένουν «έκρηξη» της μετάλλαξης ΟΜΙΚΡΟΝ τους επόμενους μήνες αλλά φαίνεται ότι η ΟΜΙΚΡΟΝ είναι πιο ήπια και οι περισσότεροι την περνάνε στο σπίτι χωρίς να χρειάζονται νοσηλεία.

Κάτι είναι και αυτό.

 

H πρώτη δημοσκόπηση μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως αρχηγός του ΚΙΝΑΛ δίνει στο κόμμα ένα ποσοστό της τάξης του 13%.

Και δεν έγινε ακόμα ΠΑΣΟΚ.

Όταν θα αλλάξει το όνομα και θα επαναφέρει το ΠΑΣΟΚ μαζί με κάτι άλλο γιατί η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου είναι αδύνατη λόγω ΑΦΜ θα πάρει και άλλους πόντους.

Είναι το λεγόμενο brand name που θα μετρήσει και δώσει και άλλη ώθηση στο νέο αυτό ξεκίνημα με το νέο αρχηγό.

Πάντως η αύξηση του ποσοστού του ΚΙΝΑΛ αμέσως μετά την εκλογή του νέου προέδρου αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει την επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως επόμενο αρχηγό.

Αν κέρδιζε τις εσωκομματικές ο Γιώργος Παπανδρέου το ΚΙΝΑΛ θα εξαφανιζόταν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.

 

Πλέον οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος συνοδεύονται και από χάπια πίεσης αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν πέσει ξεροί όταν τους άνοιξαν και είδανε τα νούμερα.

Αυτή η ενεργειακή κρίση , αν δεν γίνει κάτι πιο δραστικό , θα κλείσει πολλά σπίτια.

 

Το τελειωτικό χτύπημα στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων  θα αποτελέσει η ενδεχόμενη  απόφαση της κυβέρνησης για rapid test για την είσοδο σε μπαρ και εστιατόρια και για εμβολιασμένους.

Αυτό ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες και αν τελικά ισχύσει θα ζορίσει ακόμα περισσότερο τον κλάδο της εστίασης αφού θα μειώσει ακόμα περισσότερο την κίνηση τις ημέρες των Χριστουγένννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα καλή συνέχεια και καλό κουράγιο.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης